Hızlı çevirince takılmayan fare önerisi

dav1s

Yoctopat
Herkese merhaba. Birkaç yıldır ınca IKG-330 model fareyi kullanıyorum fakat bu fare Online FPS oyunlarında bana yetersiz geliyor. Çünkü hareket halindeyken etrafı hızlıca kontrol etmem gerekiyor fakat ani hareketlerde fare duruyor. Yavaş kullanımda sorun olmuyor. Bildiğim kadarıyla bunun için özel üretilen fareler varmış, yani ne kadar hızlı çevrilirse çevrilsin takılmadan dönebilen fareler. Bunlardan bir tane almak istiyorum, hangi özelliklere bakmalıyım? Sizin de bildiğiniz veya deneyimlediğiniz böyle fareler varsa önerebilirsiniz. Yardımınızı bekliyorum.

Herkese merhaba. Birkaç yıldır ınca IKG-330 model fareyi kullanıyorum fakat bu fare Online FPS oyunlarında bana yetersiz geliyor. Çünkü hareket halindeyken etrafı hızlıca kontrol etmem gerekiyor fakat ani hareketlerde fare duruyor. Yavaş kullanımda sorun olmuyor. Bildiğim kadarıyla bunun için özel üretilen fareler varmış, yani ne kadar hızlı çevrilirse çevrilsin takılmadan dönebilen fareler. Bunlardan bir tane almak istiyorum, hangi özelliklere bakmalıyım? Sizin de bildiğiniz veya deneyimlediğiniz böyle fareler varsa önerebilirsiniz. Yardımınızı bekliyorum.
Bütçe?

Razer Deathadder V2 fiyatına göre güzel ürün. 1 hafta önce İtopya kampanyasında 250 TL idi.

Razer Deathadder V2 fiyatına göre güzel ürün. 1 hafta önce İtopya kampanyasında 250 TL idi.
Bir bakayım, teşekkürler. Ancak bahsettiğim hızlı çevirme sorununu çözmek için alacağım farede hangi özelliklere bakmam gerekiyor? Bilirsem daha kapsamlı araştırabilirim. Yani DPI yüksek olur, belki sürücüsü vardır falan bunlar iyi şeyler ama hızlı çevirme olayında beni çözüme kavuşturmayabilir.
500 TL'ye aldığınız mouse da takılma olmaz zaten.
2020'de fare ve klavyeyi set olarak aldım. Doğru hatırlıyorsam 180 TL idi. Yani o zamanın piyasasında bile benim için pahalıydı ve internetten bakarsanız bayağı da süslü üretmişler. Buna rağmen takılma oluyor. Bilinçsiz hareket etmekten çekiniyorum, bu yüzden soruyorum.

Inca kendi sitesinde DPI bilgisinden bile bahsedilmeyen bir mouse. Deathadder V2 20000 DPI'a kadar destek sağlıyor. tek tuş ile belirlediğiniz 5 seviye arasında geçiş yapabiliyorsunuz.

Ben Deathadder 'i XPG sert zemin mousepad ile kullanıyorum. Takılma vs yaşamıyorum. Hatta XPG'den elimde 2 tane var bir tanesi satılık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı