Hızlı Erişime eklediğim FTP sunucuyu kaldıramıyorum

Katılım
16 Kasım 2018
Mesajlar
3.446
Makaleler
1
Çözümler
29
Yer
Kastamonu
Merhabalar. Statik IP kullandığım için modemimin FTP sunucusu özelliğini kullanıyordum. Şehir dışındayken servis sağlayıcımın bütün IP adreslerini değiştireceği bilgisi verilmişti. Benim için sorun yoktu fakat eve gelip bilgisayarı açtığımda Hızlı Erişime eklediğim FTP sunucuya bağlanamadığı için hızlı erişimden kaldıramıyorum. Kayıt defterinde IP adresini aradım ve bütün girdileri sildim belki düzelir diye fakat yeniden başlattığımda hala orada duruyordu.

Nasıl silebilirim? Sağ tık yaptığımda hiçbir seçenek gelmiyor.
 
Hızlı erişim ismine tıkla (en üstte). Gelen pencerede, sağda Hızlı Erişim'de buluanların l,istesi gelecek, bu listede bulunan başka bir öge ile birlikte FTP Sunucu ögesini seç, ters tıkla sil de.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı