Hızlı Harddisk ve RAM Önerisi

KamilB

Hectopat
Yer
Sultanbeyli / İstanbul / TÜRKİYE
Daha fazla  
Meslek
Pasta Ustası
Ben aşağıdaki sistemi toplarken bütçem yetmediği için Harddisk alamadım. Ve Şimdi Yaklaşık 500 TL bütçem var ve bu sisteme en yakışır bir Harddisk almak istiyorum. Ben şuan 120GB SSD kullanıyorum ve 3.5 boyutunda 1 TB Maxtor marka Taşınabilir Disk Vardı. Onun içini açıp Harddisk'i kasama taktım fakat kasadan sadece o sonradan bağladığım Harddisk'in sesi çıkıyor ve çok rahatsız ediyor. Ben aşağıdaki linkteki Harddisk'i en iyi olarak gördüm. Siz bana 2 veya 1 TB hızlı bir Harddisk önerir misiniz? RAM olarak da 16 GB'a çıkarmak istiyorum, aynı marka mı almalıyım ? Şimdiden Teşekkür ediyorum.

Aşağıdaki link almak istediğim Harddisk in linki:

WESTERN DIGITAL - Western Digital WD2002FAEX Caviar Black 2TB 64MB Sata3 6Gb/s - Ürün Detayı - Sanalmarketim.com - Internetten Güvenli Hızlı Alışveriş

Sistemim:

Z68A Sistem toplama.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Seagate önermem eskisi kadar şaaşalı bir firma değil. Diğer taraftan seçtiğin marka şu anlık benim bilgilerime göre en üst sırada yer alan marka Western Digital almanı öneririm.

8 GB'tan 16 GB'a Upgrade etmek inan sana hiçbir performans artışı sağlamayacak. Sıfır!
Aslında bu dediğinizi daha önce duymuştum fakat şimdi birinin daha söylemesini bekliyordum teşekkür ediyorum içimdeki kurt öldü :) RAM'i o zaman iptal edelim.

- - - Güncellendi - - -

Seagate önermem eskisi kadar şaaşalı bir firma değil.Diğer taraftan seçtiğin marka şu anlık benim bilgilerime göre en üst sırada yer alan marka Western Digital almanı öneririm.
Teşekkür ederim önerinizi göz önünde tutacağım.

- - - Güncellendi - - -

ForAnAngeL
Evet Ram yerine Ekran kartı Upgrade yapabilirsin.
Aşağıdaki linkteki ekran kartı benim ekran kartımın aynı modeli ve fiyatı biraz fazla geldi elimde o kadar nakit olmadığı için alamıyorum.O zaman Sadece Harddisk alacağım mecburen 2 Terabayt olsun diyorum nakitim yeter diye düşünüyorum. Aslında kararsız da kalıyorum :S Sizin önerilerinizi bekliyorum akıl akıldan üstündür :)
http://www.sanalmarketim.com/urun/b...-Edition/OC-GTX570-1GB-320Bit-GDDR5-mHDMI-16x

Uyarı! Bu konu 14 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı