XeYeS Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 248 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #1 Arkadaşlar ramazandan dolayı 3 kilo verdim. 1 hafta önce de spora başladım daha verecek gibi duruyorum. Kilo almam için kolay yollar var mı? 178. 64. Lise 3
Arkadaşlar ramazandan dolayı 3 kilo verdim. 1 hafta önce de spora başladım daha verecek gibi duruyorum. Kilo almam için kolay yollar var mı? 178. 64. Lise 3
ilkayakifs Hectopat Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 398 12 Nisan 2023 #2 XeYeS dedi: Arkadaşlar ramazandan dolayı 3 kilo verdim. 1 hafta önce de spora başladım daha verecek gibi duruyorum. Kilo almam için kolay yollar var mı? 178. 64. Lise 3 Genişletmek için tıkla... Yağlarını yakıyorsun daha iyi bence fakat hafif sporları tercih et.
XeYeS dedi: Arkadaşlar ramazandan dolayı 3 kilo verdim. 1 hafta önce de spora başladım daha verecek gibi duruyorum. Kilo almam için kolay yollar var mı? 178. 64. Lise 3 Genişletmek için tıkla... Yağlarını yakıyorsun daha iyi bence fakat hafif sporları tercih et.
C cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.946 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Nisan 2023 #3 Yiyebildiğin kadar yüksek kalorili ye ama yağı az olsun.
Hollywoo Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 2.659 Çözümler 17 12 Nisan 2023 #4 cinar_yasarrr dedi: Yiyebildiğin kadar yüksek kalorili ye ama yağı az olsun. Genişletmek için tıkla... Yağın çok da az olmasına gerek yok ancak abartmasın. Zaten illa ki yağlanacak onu da sonra define olarak eritir.
cinar_yasarrr dedi: Yiyebildiğin kadar yüksek kalorili ye ama yağı az olsun. Genişletmek için tıkla... Yağın çok da az olmasına gerek yok ancak abartmasın. Zaten illa ki yağlanacak onu da sonra define olarak eritir.
2 261980 Kilopat Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 1.123 Makaleler 1 Çözümler 7 12 Nisan 2023 #5 Karbonhidrat odaklı beslen, günlük protein hedefi koy ve tamamla. Şekerden olabildiğince uzak dur ki yağlanma, yağlı yiyeceklere gelecek olursak çok çok abartılmadığı sürece önemli değil şimdilik.
Karbonhidrat odaklı beslen, günlük protein hedefi koy ve tamamla. Şekerden olabildiğince uzak dur ki yağlanma, yağlı yiyeceklere gelecek olursak çok çok abartılmadığı sürece önemli değil şimdilik.