Hocam yiyemiyorum. İştahım yokKirli mi almak istiyorsun?
Kirli olarak alacaksan 1 ayda 10 kilo almıs biri olarak. Önüne ne gelirse ye. Ben kg/2gr protein alıyordum. Günde 1 paket makarna 500gr pirinc 500gr tavuk ayrıca tatlı şekerli şeyler yiyordum.
Hocam yiyemiyorum. İştahım yok.
Arkadaşlar ben 1 ay önce hastayken 71 kilodan 63 kiloya düştüm ve tekrar kilo alamadım. Tekrar hızlıca kilo alabilmemin bir yolu var mı?
Benim süt ile aram iyi değil vücudumu çok kötü yapıyor. Düz yesem iyi olur mu sizce?Sana tavsiyem cici bebe kanka neredeyse her akşam yatmadan ister sütle istersen kuru kuru fark etmez her akşam yatmadan yediğin zaman kilo aldırıyor ne kadar zamanda aldırır ne kadar aldırır o kısmını denemediğim için bilemiyorum ama cici bebe üzerine gidersen bence istediğine ulaşırsın.
Benim süt ile aram iyi değil vücudumu çok kötü yapıyor. Düz yesem iyi olur mu sizce?
Arkadaşlar ben 1 ay önce hastayken 71 kilodan 63 kiloya düştüm ve tekrar kilo alamadım. Tekrar hızlıca kilo alabilmemin bir yolu var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.