Hızlı kilo nasıl alınır?

Quessa

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben 1 ay önce hastayken 71 kilodan 63 kiloya düştüm ve tekrar kilo alamadım. Tekrar hızlıca kilo alabilmemin bir yolu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kirli mi almak istiyorsun?

Kirli olarak alacaksan 1 ayda 10 kilo almıs biri olarak. Önüne ne gelirse ye. Ben kg/2gr protein alıyordum. Günde 1 paket makarna 500gr pirinc 500gr tavuk ayrıca tatlı şekerli şeyler yiyordum.

Kirli mi almak istiyorsun?

Kirli olarak alacaksan 1 ayda 10 kilo almıs biri olarak. Önüne ne gelirse ye. Ben kg/2gr protein alıyordum. Günde 1 paket makarna 500gr pirinc 500gr tavuk ayrıca tatlı şekerli şeyler yiyordum.
Hocam yiyemiyorum. İştahım yok

Arkadaşlar ben 1 ay önce hastayken 71 kilodan 63 kiloya düştüm ve tekrar kilo alamadım. Tekrar hızlıca kilo alabilmemin bir yolu var mı?

Sana tavsiyem cici bebe kanka neredeyse her akşam yatmadan ister sütle istersen kuru kuru fark etmez her akşam yatmadan yediğin zaman kilo aldırıyor ne kadar zamanda aldırır ne kadar aldırır o kısmını denemediğim için bilemiyorum ama cici bebe üzerine gidersen bence istediğine ulaşırsın.

Sana tavsiyem cici bebe kanka neredeyse her akşam yatmadan ister sütle istersen kuru kuru fark etmez her akşam yatmadan yediğin zaman kilo aldırıyor ne kadar zamanda aldırır ne kadar aldırır o kısmını denemediğim için bilemiyorum ama cici bebe üzerine gidersen bence istediğine ulaşırsın.
Benim süt ile aram iyi değil vücudumu çok kötü yapıyor. Düz yesem iyi olur mu sizce?

Vitamin takviyesi al. Şahsen ben kendimi bildim bileli kilom boyumla doğru orantılı olarak ilerlemiştir. Fakat son zamanlarda vitamin değerlerime dikkat ettikten sonra garip bir şekilde 5 kilo kadar almaya başladım. Ayrıca iştahsızlığın var ise ilk önce iştahsızlık sorununu çözmelisin. Ondan sonra zaten gerisi gelir gibi.

Benim süt ile aram iyi değil vücudumu çok kötü yapıyor. Düz yesem iyi olur mu sizce?

O da olabilir dediğim gibi YouTube'da cici bebe üzerine biraz araştır bence hem sevdiğin şekilde hem de daha kolay nasıl alındığını bulabilirsin.

Sabah kahvaltıda tahin pekmez ye, daha sonra gün içinde bebe bisküvisi falan ye. Tabii sağlıklı kilo almak gibi bir hedefin yoksa :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı