Hızlı şarj adaptörü önerisi

swd.furkan

Centipat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 45W destekleyen cihazım için 50W hızlı şarj destekleyen bir şarj adaptörü almak istiyorum. Kullanacağım cihaz: Samsung A36 5G. Sizden kaliteli markalar önermenizi istiyorum. Forumda da bu konuda bir eksik var hem bu eksiklikte gitmiş olur. Bütçe maksimum 1000 TL. Ama daha ucuz olsa sevinirim.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, 45W destekleyen cihazım için 50W hızlı şarj destekleyen bir şarj adaptörü almak istiyorum. Kullanacağım cihaz: Samsung A36 5G. Sizden kaliteli markalar önermenizi istiyorum. Forumda da bu konuda bir eksik var hem bu eksiklikte gitmiş olur. Bütçe maksimum 1000 TL. Ama daha ucuz olsa
Spigen 65W

Merhaba arkadaşlar, 45W destekleyen cihazım için 50W hızlı şarj destekleyen bir şarj adaptörü almak istiyorum. Kullanacağım cihaz: Samsung A36 5G. Sizden kaliteli markalar önermenizi istiyorum. Forumda da bu konuda bir eksik var hem bu eksiklikte gitmiş olur. Bütçe maksimum 1000 TL. Ama daha ucuz olsa sevinirim.

Spigen'ın 45 watt olanı da var 500 TL altında fiyatı ancak yukarıdakını alırsan ılerı donuk olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı