Hızlı şarj aleti kullanmak sorun olur mu?

Gigabyte GT 1030

Hectopat
Arkadaşlar herkese öncelikle iyi forumlar Samsung Galaxy J7 Prime kullanıcısıyım ve yaklaşık 4 yıldır kullandığım şarj adaptöründen maalesef yanık kokuları geliyor ve tedirginim bu yüzden adaptör almaya karar verdim almayı planladığım adaptör Ugreen marka bir adaptör linki:Ugreen Qualcomm 3.0 Şarj Cihazı Fiyatları ve Özellikleri

Ürün hızlı şarj adaptörü benim telefonum hızlı şarj desteklemiyor acaba telefonuma bir zararı olur mu?
Orijinal adaptör değerleri 5v-1.55A.
Ugreen adaptör değerleri.
3.6-6.5V/3A.
6.5V-9V/2A.
9V-12V/1.5A.
Not: Ürünü Blitzpower kablo ile birlikte satın almayı düşünüyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar herkese öncelikle iyi forumlar Samsung Galaxy J7 Prime kullanıcısıyım ve yaklaşık 4 yıldır kullandığım şarj adaptöründen maalesef yanık kokuları geliyor ve tedirginim bu yüzden adaptör almaya karar verdim almayı planladığım adaptör Ugreen marka bir adaptör linki:Ugreen Qualcomm 3.0 Şarj Cihazı Fiyatları ve Özellikleri

Ürün hızlı şarj adaptörü benim telefonum hızlı şarj desteklemiyor acaba telefonuma bir zararı olur mu?
Orijinal adaptör değerleri 5v-1.55A.
Ugreen adaptör değerleri.
3.6-6.5V/3A.
6.5V-9V/2A.
9V-12V/1.5A.
Not: Ürünü Blitzpower kablo ile birlikte satın almayı düşünüyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.
Ben S7 Edge hızlı şarj aleti ile 2-3 defa S4 şarj ettikten sonra bataryası şişmişti. Gerçi onunla mı alakalıydı bilmiyorum. Yine de hızlı şarj desteği olmayan cihaza bence böyle bir adaptör almana gerek yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı