Hızlı şarj kullanmak zararlı mı?

Sonuç olarak gücü daha hızlı yüklemek etkileyecektir diye düşündüğüm için bence evet 20dakikaya yakın etkileyecektir.

Şarjımın gitme durumu hala dediğin gibi güzel duruyor mu dostum? Merak ettim biraz şüphe ettim de.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250225_154359_Device care.jpg
    Screenshot_20250225_154359_Device care.jpg
    43 KB · Görüntüleme: 25
Mobil veri mi? Nfc, konum vb özellikler ve ekran ayarları ne durumda?
Mobil verideydim bir ara evet çokda uzun sürmedi ama sarkı dinledim falan. Bide biraz sohbet. Nfc kapalı konum kapalı, parlaklık şarj durumunu farkedene kadar yarıya kadar açıktı farkedince çeyreğe getirdim(yaklaşık anlatıyorum). Ekran konusuna gelirsek güç tasarrufu modu hep açık duruyor bende.

Mobil verideydim bir ara evet çokda uzun sürmedi ama sarkı dinledim falan. Bide biraz sohbet. Nfc kapalı konum kapalı, parlaklık şarj durumunu farkedene kadar yarıya kadar açıktı farkedince çeyreğe getirdim(yaklaşık anlatıyorum). Ekran konusuna gelirsek güç tasarrufu modu hep açık duruyor bende.
Daha detaylı bir şeyler istersen atabilirim. Ne istediğini söylemen yeterli

Mobil verideydim bir ara evet çok da uzun sürmedi ama sarkı dinledim falan. Bir de biraz sohbet. NFC kapalı konum kapalı, parlaklık şarj durumunu fark edene kadar yarıya kadar açıktı fark edince çeyreğe getirdim(yaklaşık anlatıyorum). Ekran konusuna gelirsek güç tasarrufu modu hep açık duruyor bende.

Daha detaylı bir şeyler istersen atabilirim. Ne istediğini söylemen yeterli

Kötü değil gibi ekran süren. Zaten bu saatten sonra da kolay kolay bozulmaz ekran süresi. Sadece yeni büyük güncelleme aldıktan sonra ilk zamanları düşer belki.

Kötü değil gibi ekran süren. Zaten bu saatten sonra da kolay kolay bozulmaz ekran süresi. Sadece yeni büyük güncelleme aldıktan sonra ilk zamanları düşer belki.
Önceden bayağı övmüştün attığımda, şimdi kötü değil gibi deyince insanın içine kurt düşmüyor değil ama sağolasın

Önceden bayağı övmüştün attığımda, şimdi kötü değil gibi deyince insanın içine kurt düşmüyor değil ama sağ olasın

Önceki attığın çok iyi anlamda fazla ekran süresiydi. Bu olması gerektiği gibi. Muhtemelen telefonun kendini optimize veya benzeri bir şeyle uğraştı arka planda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı