Hızlı şarj kullanmak zararlı mı?

Device infoyu test için kullanmıyorum ben sadece ısı ve biraz detaylı MHz öğrenmek için.
Rica ederim.

Telefonu test edeceksen Samsung member kullanabilirsin.

Telefon cahili olduğum için kusura bakma, ama tam olarak nasıl yapacağım. Uğraştırdığım için üzgünüm.

Telefon cahili olduğum için kusura bakma, ama tam olarak nasıl yapacağım. Uğraştırdığım için üzgünüm.
Sorun yok,
Telefonda zaten yüklü olması gereken membersa gir. Sağ altta desteğe tıkla. Telefon tanılamasına tıkla. Samsungun resmi kendi uygulamasıdır. Testleri yapar. En temizi.

Sorun yok,
Telefonda zaten yüklü olması gereken membersa gir. Sağ altta desteğe tıkla. Telefon tanılamasına tıkla. Samsung'un resmi kendi uygulamasıdır. Testleri yapar. En temizi.

Dediğini yaptım ama mikrofonu test etme kısmında biraz garip geliyor ses, sence normal mi yani videolardaki gibi mi duymalıyım kendimi yoksa başka bir şey mi var.

Dediğini yaptım ama mikrofonu test etme kısmında biraz garip geliyor ses, sence normal mi yani videolardaki gibi mi duymalıyım kendimi yoksa başka bir şey mi var.

Video çekerken falan gayet güzel kaydediyor ama test ederken boğukluk var.

Testlerdeki kaydettiğiniz ses videodan farklıysa çok takılmayın. Testlerde durum farklı oluyor. Normal kayıtta düzgünse sorunsuzdur cihaz.

Testlerdeki kaydettiğiniz ses videodan farklıysa çok takılmayın. Testlerde durum farklı oluyor. Normal kayıtta düzgünse sorunsuzdur cihaz.
Tamamdır teşekkürler, cihazı yeniden başlatıcam çünkü öyle öneriyor members. Herhangi bir sorum olursa yine size danışabilirim, sizde kullanıma bağlı merak ettiğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz

Oyun oynarken kaç dereceye kadar ısınması normal? Genshşnde neredeyse en düşük ayarlara çektim şimdi deneyeceğim, Wild Rift'te falan da denemek istiyorum. Maksimum kaç olması normal karşılanır? Bir de aklımda işlemciyle alakalı bir soru takıldı sorabilir miyim?

Son düzenleme:

Sorabilirsiniz. Isı olarak da Wild Rift'i bilmiyorum ama genshin aşırı ağır. 45 46'yı bile görecektir uzun süreli oynayışta. Ayarları da ısınmasın falan diye düşüğe çekmenize gerek yok, o cihazlar 50°de bile kendini toparliyacak biçimde üretiliyor. Oyun zevkinize bakın.

Isınması cihaz ömrünü etkilemez mi? Isınmasın diye uğraşmamın sebebi cihazın ömrünün en az 4 sene olmasını istemem.

Isınması cihaz ömrünü etkilemez mi? Isınmasın diye uğraşmamın sebebi cihazın ömrünün en az 4 sene olmasını istemem.

Hocam 44 45e çıktı diye 1 2 sene ömrü düşmez. Gidip de aralıksız uzun saatler yük ve ısıya maruz birakmadığınız sürece 5 6 sene hatta belki de daha fazla ayakta durur o cihaz.

Hocam 44 45e çıktı diye 1 2 sene ömrü düşmez. Gidip de aralıksız uzun saatler yük ve ısıya maruz birakmadığınız sürece 5 6 sene hatta belki de daha fazla ayakta durur o cihaz.

Teşekkürler hocam, oynarsam 1 2 saat maksimum oyun sürem olur. Oyun oynamaya çok vaktim yok. Bir şeyler izleyebilirim dizi/ders ile ilgili birçok saat ama oyun sürem çok olmaz zaten.
Diğer sorumu sorayım.

Bu cihazda Exynos var diye biliyorum. Senin önerdiğin uygulamada CPU kısmında bu görsel geliyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250201_134103_Device Info.jpg
    71,4 KB · Görüntüleme: 16

Cihazı nereden aldınız?

Ha pardon görsel yanlış hocam. Zaten bakarsanız içerik EX2400'ün içeriği 10 çekirdekli falan. Görseli yanlış algılamış uygulama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…