Geceleri telefonumu şarj etmek istediğimde hızlı şarja ihtiyacım yok. Hızlı şarjı kapatıp şarj edersem pil ömrünü olumlu olarak etkiler mi? Diğer bir deyişle hızlı şarjı kapatmanın bize faydası ne?
Ben %85'e sınırladım hocam, ama sabaha kadar şarjta bırakıyorum.Boşu boşuna kapatmana gerek yok hocam. 2 yıldır tamamen hızlı şarjla kullanıyorum. Bataryam hala aynı yani. Gece sabaha kadar telefonu şarjda bırakma yeter.
Boşu boşuna kapatmana gerek yok hocam. 2 yıldır tamamen hızlı şarjla kullanıyorum. Bataryam hala aynı yani. Gece sabaha kadar telefonu şarjda bırakma yeter.
Hangi telefon bu? Öyle sınırlama ayarı mı var?Ben %85'e sınırladım hocam, ama sabaha kadar şarjta bırakıyorum.
O yüzden telefonculara bataryası şişmiş telefon geldiğinde, sorulduğunda gece sabaha kadar bıraktım böyle oldu diyorlar değil mi?O dediğiniz 2016 öncesi telefonlar için geçerli. Günümüzde neredeyse tüm telefonlarda %100 olduktan sonra şarj kesme özelliği var.
Samsung A32 4G.Hangi telefon bu? Öyle sınırlama ayarı mı var?
Hangi telefon bu? Öyle sınırlama ayarı mı var?
O yüzden telefonculara bataryası şişmiş telefon geldiğinde, sorulduğunda gece sabaha kadar bıraktım böyle oldu diyorlar değil mi?
Babam bizzat telefon tamiri işiyle uğraşıyor. Teknik servis diyelim. Uydurma söz konusu değil yani bilginiz olsun.Onu kim uyduruyor? Gidin kendiniz deneyin size zorla böyle böyle diyen yok.
Babam bizzat telefon tamiri işiyle uğraşıyor. Teknik servis diyelim. Uydurma söz konusu değil yani bilginiz olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.