R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 6 Haziran 2021 #41 Min yerine Surf oneririm.
CaertoX Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 140 Yer Antalya,Kepez Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #42 PhycoBatM dedi: Hocam onu ayarlarından yapabiliyorsunuz. Alt+f>ayarlar>gizlilik, arama ve hizmetler>en alttan adres çubuğu ve arama>adres çubuğunda kullanılan arama altyapısı>(istediğiniz) Genişletmek için tıkla... Evet,teşekkürler ama ben hızı nedeniyle Brave tarayıcısını tercih ettim.
PhycoBatM dedi: Hocam onu ayarlarından yapabiliyorsunuz. Alt+f>ayarlar>gizlilik, arama ve hizmetler>en alttan adres çubuğu ve arama>adres çubuğunda kullanılan arama altyapısı>(istediğiniz) Genişletmek için tıkla... Evet,teşekkürler ama ben hızı nedeniyle Brave tarayıcısını tercih ettim.
P PhycoBatM Picopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 514 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #43 CaertoX dedi: Evet, teşekkürler ama ben hızı nedeniyle Brave tarayıcısını tercih ettim. Genişletmek için tıkla... Hocam sizi zorlayamayız. Kendi tercihiniz. Güle güle kullanın.
CaertoX dedi: Evet, teşekkürler ama ben hızı nedeniyle Brave tarayıcısını tercih ettim. Genişletmek için tıkla... Hocam sizi zorlayamayız. Kendi tercihiniz. Güle güle kullanın.