Hızlı ve güvenilir kargo yolları

  • Konuyu başlatan epochN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 730
Otobüs frmalarına kargo anlamında şahsen çok güvenmem. Kendim ve çevremden çok fazla sıkıntı yaşayan oldu. Son zamanlarda Kolay Gelsin isimli kargo firmasından çok memnunum. Kuryenin nerede olduğunu, evinizde hangi gün hangi saatte gönderiyi teslim edebileceğinizi anlık görebileceğiniz bir sayfaları da mevcut. Bence kargo firmaları daha güvenli olacaktır.
Kolay Gelsin en iyi kargo firması fakat sadece kurumsal çalışıyorlar. Kişisel kargo almıyorlar yani.
 
Herkese selamlar. 2.el bir kulaklık alacağım. 2.el dediğim uygun fiyatlı kapalı kutu. Garantisi ve faturası kutu içeriği vs. her şey tastamam. Şimdi ben bu kargoyu en hızlı şekilde nasıl alırım? Aynı zamanda da güvenli olması gerekiyor tabii. Aklımda iki yol var. Aydın'dan Ankara'ya gelecek. Ya pazartesi bekleyip kargo firmasıyla ya da aydın otogardan Ankara'ya gelecek bir otobüs ile. Sizce hangisi mantıklı. Şu an kulaklığım olmadığı için ne kadar hızlı o kadar iyi. Hızlı olurken de tabii güvenilir olması. Bu konuda tecrübeleri olan arkadaşlar yahut fikir sunabilecek arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Hepinize iyi geceler diliyorum.

Hocam banabikuryeye bakabilirsiniz.
 
Kolay Gelsin en iyi kargo firması fakat sadece kurumsal çalışıyorlar. Kişisel kargo almıyorlar yani.
Trendyol Express gibi sanırım. Kişisel taşıma yapmıyorlar.
Hocam banabikuryeye bakabilirsiniz.
Şehirler arası olmuyor hocam.
Otobüs frmalarına kargo anlamında şahsen çok güvenmem. Kendim ve çevremden çok fazla sıkıntı yaşayan oldu. Son zamanlarda Kolay Gelsin isimli kargo firmasından çok memnunum. Kuryenin nerede olduğunu, evinizde hangi gün hangi saatte gönderiyi teslim alabikeceğini seçip anlık görebileceğiniz bir sayfaları da mevcut. Bence kargo firmaları daha güvenli olacaktır.
Öğrenmek istediğim buydu aslında. Otobüs firmalarını siliyorum o halde.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı