Hızlı ve güvenli şekilde yüzlerce mail açma

R3adyToFire

Centipat
Daha fazla  
Merhaba ben bir sitede mail ve benzeri dijital ürünlerin satışını yapan biriyim, teker teker mail açmak zor olduğu için çok hızlı ve kolay şekilde nasıl çokca mail açabilirim? Bileniniz varsa söyleyebilirse çok iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben bir sitede mail ve benzeri dijital ürünlerin satışını yapan biriyim, teker teker mail açmak zor olduğu için çok hızlı ve kolay şekilde nasıl çokca mail açabilirim? Bileniniz varsa söyleyebilirse çok iyi olur.

Burada paylaşmam doğru mudur bilmiyorum o yüzden site ismi vermeyeceğim. Arama motoruna mail creator bot, Auto mail creator bot vb şeyler yazarak bot satıcılarından satın alabilirsin fakat aldığın bot uygulamalarının çoğu Gmail'i desteklemez çoğunlukla Rus maili olan firstmail hesapları basabilirsin. Sen yine de araştır ama ücretsiz bir bot kullanmamanı öneririm. Eğer yazılım bilgin varsa github.comdan hazır mail farmer Client kodlarına ulaşıp kendi Client'ini oluşturabilirsin. Yani sorunun cevabı herhangi bir Client, bot yapmak veya satın almak.

Temp mail kullanabilirsin.

Temp mail tek seferlik ve ben Gmail açıyorum o servisi biliyorum yoksa.

Burada paylaşmam doğru mudur bilmiyorum o yüzden site ismi vermeyeceğim. Arama motoruna mail creator bot, Auto mail creator bot vb şeyler yazarak bot satıcılarından satın alabilirsin fakat aldığın bot uygulamalarının çoğu Gmail'i desteklemez çoğunlukla Rus maili olan firstmail hesapları basabilirsin. Sen yine de araştır ama ücretsiz bir bot kullanmamanı öneririm. Eğer yazılım bilgin varsa GitHub.comdan hazır mail farmer Client kodlarına ulaşıp kendi Client'ini oluşturabilirsin. Yani sorunun cevabı herhangi bir Client, bot yapmak veya satın almak.

Gmail kullanabilir olan var mıdır acaba.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı