Moon 21 Kilopat Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 334 Çözümler 1 Yer KKTC Girne 20 Temmuz 2019 #11 Phraser dedi: Mailime girdim fakat sadece ''Hoşgeldiniz'' diye bir mail gelmiş bana. Yani Adminler onaylamadan benim e-postama onaylama maili gelmiyor mu ? Genişletmek için tıkla... Technopat.net adı altında bir mail gelmemişse tekrar mail iste yine gelmezse en alt kısımdan Bize Ulaşın bölümünden yardım iste
Phraser dedi: Mailime girdim fakat sadece ''Hoşgeldiniz'' diye bir mail gelmiş bana. Yani Adminler onaylamadan benim e-postama onaylama maili gelmiyor mu ? Genişletmek için tıkla... Technopat.net adı altında bir mail gelmemişse tekrar mail iste yine gelmezse en alt kısımdan Bize Ulaşın bölümünden yardım iste
P Phraser Hectopat Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 74 Çözümler 1 20 Temmuz 2019 #12 Elina_089 dedi: Hocam yorum yapabiliyorsanız hesabınız onaylanmıştır. Bir başlığa girip konuların sağ üstündeki sarı butondan açıyorsunuz konuları. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler o buton şuan gelmiş.
Elina_089 dedi: Hocam yorum yapabiliyorsanız hesabınız onaylanmıştır. Bir başlığa girip konuların sağ üstündeki sarı butondan açıyorsunuz konuları. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler o buton şuan gelmiş.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 20 Temmuz 2019 #13 Corsair Harpoon RGB yaklaşık 2 aydır kullanıyorum memmnun hiç bir sıkıntı yaşamadım ve zaten mouse hafif olduğu için çok hızlı olursunuz.
Corsair Harpoon RGB yaklaşık 2 aydır kullanıyorum memmnun hiç bir sıkıntı yaşamadım ve zaten mouse hafif olduğu için çok hızlı olursunuz.
Moon 21 Kilopat Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 334 Çözümler 1 Yer KKTC Girne 20 Temmuz 2019 #14 Phraser dedi: Teşekkürler o buton şuan gelmiş. Genişletmek için tıkla... Hesabını Facebook üzerindenmi onaylattın? benim bildiğim E-mailsiz hesap olmaz. Sylveon dedi: Corsair Harpoon RGB yaklaşık 2 aydır kullanıyorum memmnun hiç bir sıkıntı yaşamadım ve zaten mouse hafif olduğu için çok hızlı olursunuz. Genişletmek için tıkla... Mouse boyunu belirtirmisiniz? mümkünse büyük ve küçük olmasın orta boyda ideal bir mouse istiyorum.
Phraser dedi: Teşekkürler o buton şuan gelmiş. Genişletmek için tıkla... Hesabını Facebook üzerindenmi onaylattın? benim bildiğim E-mailsiz hesap olmaz. Sylveon dedi: Corsair Harpoon RGB yaklaşık 2 aydır kullanıyorum memmnun hiç bir sıkıntı yaşamadım ve zaten mouse hafif olduğu için çok hızlı olursunuz. Genişletmek için tıkla... Mouse boyunu belirtirmisiniz? mümkünse büyük ve küçük olmasın orta boyda ideal bir mouse istiyorum.
P Phraser Hectopat Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 74 Çözümler 1 20 Temmuz 2019 #15 @Uygar Kara Hayır. Facebook veya Google ile hızlı kayıt kullanmadım.