D deepdark0 Ziyaretçi 19 Nisan 2015 #61 İzleyenler süper olmuş diyor. Seri çok iyi giden bir seri zaten. Böyle iyi seriler çok çıkmıyor artık.
İzleyenler süper olmuş diyor. Seri çok iyi giden bir seri zaten. Böyle iyi seriler çok çıkmıyor artık.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.562 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 19 Nisan 2015 #62 Süper kahraman filmi gibi olmasa iyiydi. Bir ara Marvel'ın yeni bir seriye kolları sıvadığını düşünmedim değil. Ancak yine de çok beğendim.
Süper kahraman filmi gibi olmasa iyiydi. Bir ara Marvel'ın yeni bir seriye kolları sıvadığını düşünmedim değil. Ancak yine de çok beğendim.
M m33 Hectopat Katılım 5 Ocak 2015 Mesajlar 433 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2015 #63 Bende bugün gittim. Dublaji fazla beğenmedim. Geldim yerine yettim dedi adam ya. Neyse film güzeldi ama Paul öldüğü için içim buruk izledim. Son sahnede çok etkileyiciydi. Seriyi defalarca izledim. Son sahne benim içimi kapkara yaptı ya.
Bende bugün gittim. Dublaji fazla beğenmedim. Geldim yerine yettim dedi adam ya. Neyse film güzeldi ama Paul öldüğü için içim buruk izledim. Son sahnede çok etkileyiciydi. Seriyi defalarca izledim. Son sahne benim içimi kapkara yaptı ya.