Hızlı ve Öfkeli serisi 11 ile bitiyor

  • Konuyu başlatan Roux
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 2B

Roux

Kilopat
Katılım
23 Kasım 2018
Mesajlar
5.027
Makaleler
30
Çözümler
9
Yer
İstanbul
Benim gibi aranızda Hızlı ve Öfkeli sevenler varsa onlar için kötü bir haber var. Hızlı ve Öfkeli serisi 11 ile son bulacak.

Hızlı ve Öfkeli serisi her ne kadar iyi gişe hasıtlatına sahip olsa da serinin bitirileceği söylentiler arasında yer alıyordu. Vin Diesel, Total Film adlı yayın verdiği röportajda Hızlı ve Öfkeli 10 filminin birkaç bölüme ayrılacağını ve Hızlı ve Öfkeli 11 ile serinin biteceğini açıkladı.

Hızlı ve Öfkeli Hobbs and Shaw filminin seyirci tarafından beğenilmesiyle 2. filmi çekileceği duyurulmuştu. 760 milyon dolar gişe hasılatı ile karşımıza çıkan Hızlı ve Öfkeli Hobbs and Shaw filminin birden fazla devam filmi karşımıza çıkacağı düşünülüyor.
-----
Kaynak
 
Ben seviyordum. Yine 2, 3 aksiyon çıkıyordu. İzleyip gaza geliyorduk. Tabi 9'da fizik kurallarını aşırı aşmışlar. Yine gözden geliyorduk önceden ama etmişler içine.
Ondan bahsediyorum zaten. Cıvıdılar. Eskiden Hızlı ve Öfkeli araba filmi serisiydi, şimdi ise arabalı aksiyon filmleri haline geldi.
 
Kızgın atmışsınız arkadaşa ama kızmayın. Bu serinin filmlerini eksiksiz sinemada izlemeye çalıştım. İlk iki filme çok küçükken televizyonda denk gelmiştim, şimdi ise vizyona girdiği tarihte yakın arkadaşımla sinema salonunda oluyorum, aramızda bir bağ bile oldu bu seri. Filmlerdeki aksiyon sarsa da sakız ettiler yıllar geçtikçe seriyi. Brian olmaması(maalesef ki yok adam muhteşem bir renk veriyordu seriye), hikayede acayip alakasız olaylar gelişmesi, kadronun git gide bozması... Artık adam gibi bir final istiyorum sıkı bir takipçisi olarak bu seriden, bence de bitsin.
 
unnamed.jpg


İnanalım mı? :D
 

Geri
Yukarı