Hızlı yazabilmek için klavye önerisi

Bütçe
1000
Vallahi bugün gördüğüm 3. stok gün içinde geliyor tekrardan stok.

Tamamdır teşekkür ederim tekrardan.

Vallahi bugün gördüğüm 3. stok gün içinde geliyor tekrardan stok.

1730387501132.png

Yenilediğim gibi stok vardı tıkladığım gibi aldı.

1730387526296.png

Son düzenleme:
Bir sorun vb olursa iade yapabiliyor muyum yurt dışı olduğu için sıkıntı olur mu?
Bir de yanındakileri mecbur ekletti oradanda biraz daha pahalı oldu sanırım.
90 gün iade hakkınız var. Klavyenin bilinen kronik sorunu yok ve 5 pin hot-swap piyasadaki çoğu switchle uyumlu eğer switch bozulursa yenisini alıp rahatça değiştirebilirsiniz.

90 gün iade hakkınız var. Klavyenin bilinen kronik sorunu yok ve 5 pin hot-swap piyasadaki çoğu switchle uyumlu eğer switch bozulursa yenisini alıp rahatça değiştirebilirsiniz.

Tamamdır teşekkür ederim.

Hocam mavi hasat ekseniymiş benim aldığım buzlu olanla çok farkı var mı sizce.

Son düzenleme:
Hocam mavi hasat ekseniymiş benim aldığım buzlu olanla çok farkı var mı sizce.
Mavi dediği renk büyük ihtimal hasat ekseni de reaper switch oluyor büyük ihtimal bence aralarındaki en iyi switch o.

Hayırlı olsun.

Teşekkürler.

Mavi dediği renk büyük ihtimal hasat ekseni de reaper switch oluyor büyük ihtimal bence aralarındaki en iyi switch o.
Klavye elime ulaştı çok beğendim acaba şarj durumuna nereden bakabilirim reaper switch ile geldi.

Teşekkürler.

Klavye elime ulaştı çok beğendim acaba şarj durumuna nereden bakabilirim reaper switch ile geldi.

Klavyenin sol üstündeki ışık şarj durumunu gösteriyormuş yeni fark ettim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı