Hızlı yazılım üretme girişimi başarılı olur mu?

Makaleler
12
Mantık şu. Fast food ürünleri nasıl saniyeler içerisinde üretiliyor ise yazılımı da dakikalar içerisinde üretip müşteriye teslim edeceğiz. Bunun için belirli şablonlar olacak, müşterinin talebine göre yazılım güncellenip teslim edilecek. Bilgi içerikli uygulamayı örnek gösterebilirim.

Bu girişim sizce başarılı olur mu?

Mantık şu. Fast food ürünleri nasıl saniyeler içerisinde üretiliyor ise yazılımı da dakikalar içerisinde üretip müşteriye teslim edeceğiz. Bunun için belirli şablonlar olacak, müşterinin talebine göre yazılım güncellenip teslim edilecek. Bilgi içerikli uygulamayı örnek gösterebilirim.

Yürütebilirseniz neden olmasın

Wix gibi bir şey mi yapmak istiyorsunuz?

müşterinin talebine göre

Bu konudaki en buyuk sorun bu zaten. Musteri talepleri cok degisiyor, proje surecinde bile hatta ozellikle bu surecte. Basta begendigini sonradan begenmeyebiliyor. Ne istedigini tam olarak bilemeyebiliyor. Sizin durumda elinizdeki sablonlarindan hoslanmayabilir gibi gibi. Bunu bu zamana kadar cozebilen gordum mu, acikcasi gormedim. Musterinin nasil olduguyla dogrudan alakali. Konseptine tam uygun musteri bulursan neden olmasin ama bu tarz musteri de azinlikta maalesef.

Bu konudaki en buyuk sorun bu zaten. Musteri talepleri cok degisiyor, proje surecinde bile hatta ozellikle bu surecte. Basta begendigini sonradan begenmeyebiliyor. Ne istedigini tam olarak bilemeyebiliyor. Sizin durumda elinizdeki sablonlarindan hoslanmayabilir gibi gibi. Bunu bu zamana kadar cozebilen gordum mu, acikcasi gormedim. Musterinin nasil olduguyla dogrudan alakali.
Müşteriye referans sunacağız. Beğenirse sipariş verecek. Zaten kısa sürede yapılabilecek çalışma olacağı için pek problem olmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı