Hızlıal vs Nova vs Exa

Sizce?

• Oy verenlerin toplamı
    16
  • Anket kapandı .

Prof.Mr.Pea

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Bir ürün almış olsaydınız;

- Kargolanma süresi
- Müşteri Hizmetleri
- Ürün Kalitesi
- Yasadışı olmayan işletmecilik
- Kredi kartıyla alışverişte güvenilirlik

Bunlar göz önüne alındığında;

- Hizlial
- Nova
- Exa

Sadece bu üçünden hangisini seçerdiniz? Alışveriş yapmış olanlar varsa yorum beklerim. Teşekkürler.
Not: Yıllardır bu üçünü de duyarım. Aslında yukarıdaki etkenlere bakılarak üçü de direk onay alır. Ben en iyisini arıyorum.

İyi Sosyaller.

Hızlı al en çok alışveriş yaptığım yerlerden. Bugüne kadar sorun çıkmadı. Çok da hizlilar. Kargon çoğunlukla ertesi gün elinde oluyor. Kargo firma seçenekleri de çok. Fiyat konusunda iyi. İadede de sorun çıkarmadılar hiç.
Nova ve Exa eski firmalardan. Hiç alışverişim olmadı.

Merhabalar @Silinen üye

Hızlıal hariç diğer sitelerden alışveriş yapmadım. Ancak Hızlıal siparişimi ertesi gün kapıma getirdi. Oyum Hızlıal'dan yana.

Hızlıal'dan daha önce alışveriş yapan arkadaşlarım olduğu için biraz daha fazla güven veriyor.
Merhabalar @Silinen üye

Hızlıal hariç diğer sitelerden alışveriş yapmadım. Ancak Hızlıal siparişimi ertesi gün kapıma getirdi. Oyum Hızlıal'dan yana.
Açıklamanız için teşekkür ediyorum. Hizlial daha yakın geldi, sayenizde güzel yorumlar aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…