bugra1.7 Hectopat Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #1 Bilgisayarımda bir yavaşlık hissettim ve görev yöneticisinde hizmet ana bilgisayarı: Yerel sistem in yüksek CPU ve RAM kullandığını gördüm. Bunu düzeltmem için yardımınıza ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim. @Recep Baltaş Dosya Ekleri hata.PNG 103,6 KB · Görüntüleme: 108
Bilgisayarımda bir yavaşlık hissettim ve görev yöneticisinde hizmet ana bilgisayarı: Yerel sistem in yüksek CPU ve RAM kullandığını gördüm. Bunu düzeltmem için yardımınıza ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim. @Recep Baltaş
Elandeer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2017 Mesajlar 2.146 Çözümler 9 7 Ocak 2021 #2 Windows 10 Hatalarını Çözmek İçin SFC Aracı Nasıl Kullanılır? SFC komutu satırı aracını kullanarak Windows 10'un düzgün çalışmasını engelleyen bozuk dosyaları onarabilir ya da eksik dosyaları tamamlayabilirsiniz. www.technopat.net Başlığı takip edip deneyip dönüş yapınız hocam. Artı 0 Eksi
Windows 10 Hatalarını Çözmek İçin SFC Aracı Nasıl Kullanılır? SFC komutu satırı aracını kullanarak Windows 10'un düzgün çalışmasını engelleyen bozuk dosyaları onarabilir ya da eksik dosyaları tamamlayabilirsiniz. www.technopat.net Başlığı takip edip deneyip dönüş yapınız hocam.
KS KS bugra1.7 Hectopat Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #3 Elandeer dedi: Windows 10 Hatalarını Çözmek İçin SFC Aracı Nasıl Kullanılır? SFC komutu satırı aracını kullanarak Windows 10'un düzgün çalışmasını engelleyen bozuk dosyaları onarabilir ya da eksik dosyaları tamamlayabilirsiniz. www.technopat.net Başlığı takip edip deneyip dönüş yapınız hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu çözdüm galiba dünden beri sorun yok. Yardımınız için teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Elandeer dedi: Windows 10 Hatalarını Çözmek İçin SFC Aracı Nasıl Kullanılır? SFC komutu satırı aracını kullanarak Windows 10'un düzgün çalışmasını engelleyen bozuk dosyaları onarabilir ya da eksik dosyaları tamamlayabilirsiniz. www.technopat.net Başlığı takip edip deneyip dönüş yapınız hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu çözdüm galiba dünden beri sorun yok. Yardımınız için teşekkür ederim.