Çözüldü Hizmetler "Hata 0x80070005: Erişim Engellendi"

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Yer
Masasında
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Ekranın sağ altında görebileceğiniz üzere Windows'ta ses çalışmıyor ve hizmeti başlatmaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum. BİOS'u son sürüme güncelledikten sonra böyle olmaya başladı.
Screenshot_1.png

Çözüm
Hizmeti böyle açmayı deneyin.

Bu konuda yapılanı zaten ben elimle de yapabiliyorum. Otomatik açmayı, elle açmayı ve kapatmayı hizmetler sekmesinden değil de regeditten yapmayı gösteriyor zaten ben bunları hizmetlerden yapabiliyorum benim için önemli olan hizmeti hata almadan başlatmak.

Hizmete sağ tıklayıp özellikler dedikten sonra oturum açma sekmesinden ''yerel sistem hesabı'' seçeneğini işaretleyince sorun çözüldü.

Kaynak:Ses Hizmeti başlatılamıyor Hata 0x80070005 Windows 10'da erişim reddedildi - Ses

Bu konuda yapılanı zaten ben elimle de yapabiliyorum. Otomatik açmayı, elle açmayı ve kapatmayı hizmetler sekmesinden değil de regeditten yapmayı gösteriyor zaten ben bunları hizmetlerden yapabiliyorum benim için önemli olan hizmeti hata almadan başlatmak.

Hizmete sağ tıklayıp özellikler dedikten sonra oturum açma sekmesinden ''yerel sistem hesabı'' seçeneğini işaretleyince sorun çözüldü.

Kaynak:Ses Hizmeti başlatılamıyor Hata 0x80070005 Windows 10'da erişim reddedildi - Ses

Son düzenleme:
Çözüm
Merhaba dün gece elektrikler kesildikten sonra aynı hatayı almaya başladım ses hizmetleri kullanılamıyor ve bağlantı kısmına ve bildirimlere giremiyorum.
sizde ses hizmetleri haricinde bir problem var mıdı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_22.png
    Screenshot_22.png
    8 KB · Görüntüleme: 29
  • 1700399322763.png
    1700399322763.png
    5,8 KB · Görüntüleme: 35

Technopat Haberler

Geri
Yukarı