HJC F71 iade edilir mi?

Miike Tyson

Hectopat
Kask bugün elime geldi Scorpion EXO 1400 ile arasında kalıp bunu tercih ettim fakat kask ağır geldi Scorpion'la aralarında 200 gram civarı fark var. Sizce iade edip Scorpion'a geçmeye değer mi?

Ben şahsen AGV K6 bakıyorum kendim için size de onu tavsiye ederim kask önerimi almak isterseniz. Sıfırı 23 k civarı sahibinden üzerinde az kullanılmış olanlar 11 13 civarına bulunuyor onlardan tercih edeceğim.

İkisi arasından diye sorarsanız elinizdekini de kullanmıştım bambaşka bir şey ses yalıtımı hele hoşuma gitmişti. İnternette kullanıcıların ikisi arasından çoğunlukla F71'i seçtiğini görüyorum bence F71.

Kask bugün elime geldi Scorpion EXO 1400 ile arasında kalıp bunu tercih ettim fakat kask ağır geldi Scorpion'la aralarında 200 gram civarı fark var. Sizce iade edip Scorpion'a geçmeye değer mi?
Hiçbir şekilde kullanmadıysanız iade edebilirsiniz. Exo 1400 ile HJC arasındaki 200 gramlık gramaj farkını da saatlerce yol yapmıyorsanız fark edemezsiniz. Bence boş yere vakit kaybı olacak sizin için ama tabii siz bilirsiniz.

Hiçbir şekilde kullanmadıysanız iade edebilirsiniz. Exo 1400 ile hjc arasındaki 200 gramlık gramaj farkını da saatlerce yol yapmıyorsanız fark edemezsiniz. Bence boş yere vakit kaybı olacak sizin için ama tabii siz bilirsiniz.

Başlık yanlış oldu hocam iade etmeli miyim olacaktı dediğim gibi eğer arada bir performans farkı yoksa iade edip hafif olana geçeceğim ama varsa hjc de kalacağım.

Ben şahsen AGV K6 bakıyorum kendim için size de onu tavsiye ederim kask önerimi almak isterseniz. Sıfırı 23 k civarı sahibinden üzerinde az kullanılmış olanlar 11 13 civarına bulunuyor onlardan tercih edeceğim.

İkisi arasından diye sorarsanız elinizdekini de kullanmıştım bambaşka bir şey ses yalıtımı hele hoşuma gitmişti. İnternette kullanıcıların ikisi arasından çoğunlukla F71'i seçtiğini görüyorum bence F71.

Şu an o kadar bütçem yok hocam 11 12K civarı çıkabiliyorum ikinci el kaskada pek sıcak bakmıyorum ilk defa kask taktığımdan dolayı da bir garipsemiş olabilirim dediğiniz gibiyse iade etmem sanırım bir de kaskın bağlama yeri aşırı kısa ikinci turu atamıyorum bir sorun olur mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı