HK Mira S alınır mı?

2 defa indirim oldu 1 mira s, 1 mira m, 1 sirius m, 1 de mizar mz60 aldım. Kavye çok güzel ama mouselar çok güzel değil, biraz kalitesiz hissetiriyor özellikle clickleri ve yazılımı.

Bu kutunun içinden çıkan stickerlar nereye yapışıyor bir bilginiz var mıdır?

Bu siz misiniz hocam? :)

Stickler griptape fareyi kavramayı kolaylaştıran bir bant.

Bu arada M modeli S modelinden önce çıktı. Yapı kalitesi S modelinde daha iyi. Kablo da aynı şekilde daha paracordumsu bir yapıda S modelinde.

Arkadaşlar 150 TL'ye 3360 sensörlü, hafif, güzel kablolu, PTFE skatezli bir fare bulduk. Piyasada bu özellikleri bu fiyata taşıyan başka bir fare yok. Bence bu fiyata en iyisiydi.

Bana 160 liraya göre çok kaliteli geldi. Kardeşime Mira S almıştım o da çok beğendi. Kablosunun uzunluğu çok iyi ve örgü kablo, güzel hissettiriyor. Stickerları nereye nasıl yapıştırılcağına dair bir tutorial var mı hocam?
Bu arada M modeli S modelinden önce çıktı. Yapı kalitesi S modelinde daha iyi. Kablo da aynı şekilde daha paracordumsu bir yapıda S modelinde.

Arkadaşlar 150 TL'ye 3360 sensörlü, hafif, güzel kablolu, PTFE skatezli bir fare bulduk. Piyasada bu özellikleri bu fiyata taşıyan başka bir fare yok. Bence bu fiyata en iyisiydi.
Normal fiyatı 50 dolar, fiyat hatası benzeri bir şey yapmışlar, ve ya pozitif yorum için ucuza sattılar. Hyper x haste de 50 dolar olduğunu düşünürsek biraz kalitesiz hissettiriyor. Tabi biz 160TL ye aldık orası ayrı. :D Bu arada benim mira s de scroll yamuk eğer bir çözüm bulamazsam iade edebilirim. Sizde de yamuk mu? Mouseun solundan bakın ve scrolu çevirin.

Bellir olur büyük ihtimalle.

Normal fiyatı 50 dolar, fiyat hatası benzeri bir şey yapmışlar, ve ya pozitif yorum için ucuza sattılar. Hyper x haste de 50 dolar olduğunu düşünürsek biraz kalitesiz hissettiriyor. Tabi biz 160TL ye aldık orası ayrı. :D Bu arada benim mira s de scroll yamuk eğer bir çözüm bulamazsam iade edebilirim. Sizde de yamuk mu? Mouseun solundan bakın ve scrolu çevirin.

Bellir olur büyük ihtimalle.
Bende M var biraz sola kaymış sanki. 160 TL için hepsi kabul edilebilir.

Hocam büyük ihtimalle bunlar ufak kusuru olan ürünler, satıcı daha fazla pozitif yorum alabilmek için ufak sorunlu ürünleri ucuza elden çıkarmış.

Hocam mira m de mira s de geldi, iyi ki mira s almışım diyorum. Mira m in plastiği yapı kalitesi o kadar kötü ki anlatamam. Tuşlar A101 mouse hissiyatı veriyor. Onun dışında farenin yanları gıcırdıyor, Click'leri hayatımda kullandığım en kötü Click'lerden birisi. Mira s kullandım o şaşırtıcı biçimde hem plastik hem malzeme olarak daha iyi. Garip.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı