HK9 Ultra 2 Max alınır mı?

Moonstar_ka

Decapat
Daha fazla  
4700-5000 TL param var bu param ile HK9 Ultra 2 Max modelli akıllı saati almay düşünüyorum, fiyatı 949 TL Trendyol'da. Sizce bu saat güzel midir, bu paraya değer mi, başka bir saat mi almalıyım? Kafam karışık, bu parayı uzun zamandır biriktiriyorum ve tamamını harcamak istemiyorum.

Ben ilk versiyonunu satın almıştım. Orijinal Apple Watch ile nabız ve kan oksijen testlerini kıyasladım neredeyse birbirine yakın sonuçlar çıktı ancak orijinal bir akıllı bilekliğin veya saatin verdiği güveni vermez. Islanma vb en ufak durumda bile yaşanan sıkıntı senin başını ağrıtır. Benim tavsiyem paranı kaliteli bir Xiaomi veya Huawei gibi bir markanın bilekliğine harcaman.

Ben ilk versiyonunu satın almıştım. Orijinal Apple Watch ile nabız ve kan oksijen testlerini kıyasladım neredeyse birbirine yakın sonuçlar çıktı ancak orijinal bir akıllı bilekliğin veya saatin verdiği güveni vermez. Islanma vb en ufak durumda bile yaşanan sıkıntı senin başını ağrıtır. Benim tavsiyem paranı kaliteli bir Xiaomi veya Huawei gibi bir markanın bilekliğine harcaman.

Eğer bütçen 1000 lira civarı ise replika bir ürün yerine kaliteli bir akıllı bileklik almalısın. Xiaomi Smart band 9 öneririm. Yeni çıktı ve HK9'dan çok daha fazla özellik barındırıyor. O saatin ekranı dışında işe yarar hiçbir özelliği yok.

Tamam teşekkürler, dediğiniz ürün ve markaları inceleyeceğim. Replika almaktan soğudum, iyi ki almamışım hemen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı