PCI Express M.2 çeviriciler var ama Boot eder mi bilmiyorum.
Hocam anakartınız aşağıda linkini bıraktığım kartsa eğer maalesef takamazsınız.
![]()
Esonic HM76-65 BTC PGA 988 Soket Anakart
Esonic HM76-65 BTC PGA 988 Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Dvd sürücüsünü çıkaramıyorsanız harddiski çıkarabilirsiniz. Birinden biri.direk çıkış almak istiyorum laptop olduğu için çevirici kullanılamaz
DVD sürücüsünü çıkaramıyorsanız harddiski çıkarabilirsiniz. Birinden biri.
Bir ihtimal leptopunuzun boş disk yuvası olabilir ama sanmıyorum. Mecbur DVD'yi sökeceksiniz, onu da çevirici veya kutu ile usb üzerinden kullanabilirsiniz.240 GB alabilecek bütçem var SSD alanı az gelir HDD'yi çıkaramam başka bir çözümü mevcut mu HDD 640 GB bu arada
Bir ihtimal laptopunuzun boş disk yuvası olabilir ama sanmıyorum. Mecbur DVD'yi sökeceksiniz, onu da çevirici veya kutu ile USB üzerinden kullanabilirsiniz.
Ssd yi veya hdd yi usb üzerinden kullanabilirsiniz. Aklıma başka bir şey gelmiyor. Ssd yi içeri takın hdd yide usb den kullanabilirsiniz.Hocam laptopu ben kullanmadığım için düzeni bozamam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.