V3nusMikasu

Picopat
Daha fazla  
Ya saatin körü, birazdan uyurum sanırım. Yatmadan önce Spy x Family animesinin birkaç bölümünü izlerim diye düşünüyorum. Yarın da tatil ama yapacak hiçbir şeyim yok. Aşırı canım sıkılıyor, hiçbir şey eğlenceli gelmiyor. Hobi önerisi verin; şiir yazdım, anime izledim, resim çizdim, şarkı söyledim, Yandere Simulator ve Minecraft oynadım. Ne yapayım başka? Sıkıntıdan patlayacağım.

Uçak kaza raporlarını izleyin veya okuyun. Çok eğlencelidir.

Dil öğren, sıkar diyorsan masraf çıkarabilir ama bir alet çalmayı öğrenebilirsin.

Çık dışarı gez dolaş arkadaşlarınla buluş sıkılıyorsan bilgisayar başında sıkılıyorsundur.

Yaşınız nedir hocam ona göre önereceğim.

Kitap oku, ilgi alanın olan konularda araştırma yap ortamlarda satacağın bilgiler olur muhabbetin sarar, ufaktan kodlama yazılım deneyebilirsin belki ufak ufak para kazanırsın ileride, boks tarzı bir spor yapabilirsin hem formda olursun hem de kendini korursun.

Öneririm. Düşüncelerini geliştirir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben mantarları araştırıyorum sizde yapabilirsiniz zevkli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…