Hobi önerisi

-Kitap okumayı deneyebilirsin, sarmazsa çizgi roman da olabilir.
-Farklı işletim sistemleri deneyebilirsin.
-Programlama öğrenebilirsin.
-Dil öğrenebilirsin.
-Kampa veya balık tutmaya gidebilirsin.
-İlgini çeken bir spora yazılabilirsin.
-Yapboz yapabilirsin.
-Yaşın yetiyorsa ve ailen izin veriyorsa günübirlik komşu şehirlere geziye gidebilirsin.
-Karınca çiftliği kurabilirsin.( aşırı keyifli bir iş bence.)
-3D tasarım öğrenmeye çalışabilirsin.

Aklıma gelenler bunlar.

Hocam peki mantarlar ve insanlar arasında parazitizim görülür mü bir yerde okumuştum bir hastalık insanın vücudunda mantar şeklinde barınabiliyordu belki yanlış hatırlıyorumdur.

Hocam ben daha çok dogada, çevrede bulunan Russula, amanita vb. Yenilebilir veyahut zehirli mantarları araştırıyorum. Bunlarla ilgili bilgileri yazıp resimlerle bir kitap gibi yapıyorum.

Dil öğren, sıkar diyorsan masraf çıkarabilir ama bir alet çalmayı öğrenebilirsin.
Kanka sorun şurda ki yeterince dil biliyorum daha fazla öğrenirsem okula odaklanamayacağım .d

-Kitap okumayı deneyebilirsin, sarmazsa çizgi roman da olabilir.
-Farklı işletim sistemleri deneyebilirsin.
-Programlama öğrenebilirsin.
-Dil öğrenebilirsin.
-Kampa veya balık tutmaya gidebilirsin.
-İlgini çeken bir spora yazılabilirsin.
-Yapboz yapabilirsin.
-Yaşın yetiyorsa ve ailen izin veriyorsa günübirlik komşu şehirlere geziye gidebilirsin.
-Karınca çiftliği kurabilirsin.( aşırı keyifli bir iş bence.)
-3D tasarım öğrenmeye çalışabilirsin.

Aklıma gelenler bunlar.
Teşekkür ediyorum fikirler için kafama yatan 2-3 şey oldu başlarım bir kaç güne :).

Hocam ben daha çok dogada, çevrede bulunan russula, amanita vb. yenilebilir veyahut zehirli mantarları araştırıyorum. Bunlarla ilgili bilgileri yazıp resimlerle bir kitap gibi yapıyorum.

Bende kitap yazmayı planlıyorum fantastik kurgu gibi nasıl desem eğer Demon Slayer izleyen varsa bilir doushino adlı bir ship var onunla alakalı bir kitap yazmayı düşünüyorum reenkarnasyon yaşadıkları bir kitap.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı