Hobi önerisi

Dragonsaw

Hectopat
Daha fazla  
Hobi önerisi bekliyorum arkadaşlar.

Bisikletim var ama olduğum yer sürmek için uygun değil. Boş bir alan var orada sürekli sürüyordum ama bundan sıkıldım çünkü bir alan içinde dönüp duruyordum.

Yapay zekaya biraz ve drone biraz ilgim var. Ama şuan bütçem yok drone işi yaş bu yüzden.

Ben sahsen dolma kalemlere asiri merakliyim. Cunku is sadece kalemin sekli ile bitmiyor. Kalemin sekli, ucunun kalinligi ve yumusakligi, murekkepler, kagidin yapisi falan bir cok sey var ve ogrenmesi de o kadar zor degil. Her butceye uygun bir dolma kalem mutlaka oluyor. Ilginizi cektiyse daha detayli anlatabilirim.

Hobi önerisi bekliyorum arkadaşlar.

Bisikletim var ama olduğum yer sürmek için uygun değil. Boş bir alan var orada sürekli sürüyordum ama bundan sıkıldım çünkü bir alan içinde dönüp duruyordum.

Yapay zekaya biraz ve drone biraz ilgim var. Ama şuan bütçem yok drone işi yaş bu yüzden.
Film, Dizi izle, Kitap oku, Oyun oyna, Müzik/Şarkı dinle, Belgesel izle.... böyle gider bu. Benim hobilerim bunlar. size de tavsiye ederim.

Fakat benim daha başka bir hobim daha var o da bulursam Oyungezer ve Level dergilerini alıp biriktirmek. Okuyoryum bu arada ama daha çok toplama amacıyla alıyorum

Ben sahsen dolma kalemlere asiri merakliyim. Cunku is sadece kalemin sekli ile bitmiyor. Kalemin sekli, ucunun kalinligi ve yumusakligi, murekkepler, kagidin yapisi falan bir cok sey var ve ogrenmesi de o kadar zor degil. Her butceye uygun bir dolma kalem mutlaka oluyor. Ilginizi cektiyse daha detayli anlatabilirim.
Hocam ilgimi çekmedi ama bizden sonraki insanlar için bilgi aktarımı yapa bilirsiniz.

Boş zamanlarımda kafama eserse radyo dinliyorum. Özellikle istasyon bol olunca hazine avi gibi geliyor bence radyo ve iletişim teknolojileri de bir hobi sayılabilir.

Müzik dinlemeyi seviyorsanız önerebilirim.
Radyo bende dinliyorum. Müziklerde artık bıkkınlık verdi.

Oyun oyna, müzik dinle, kedi sahiplen onu besle.
Yıllardır oyun oynuyorum hocam fayda etmiyor. Müzikten sıkıldım. Kedim var zaten 10 yaşında Allah nice sağlıklı ve uzun ömür versin kedime. Kedimde şeydir çok teması sevmez kendisi günde 2-3 dakika kendisini sevdirtir oda kendi isterse :D Ben bazen ona kışkırtma yapıyorum orası ayrı.

Önerdiğiniz var mı hocam lego

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı