Bilemiyorum, ben hep bilgisayar başındayım. Bir hobiye ihtiyacım olmadı. Onun dışında Life 3.0, Our Final Invention gibi teknolojik kitaplar okuyorum. Sana da ya bilgisayar ya da sevdiğin bir alanda düzenli kitap okuma alışkanlığı başlatmanı tavsiye edebilirim.

En zevk aldığım şeyi önereyim; kesinlikle atıcılık. Git poligona yardır
Yaşın 18 ve üstü ise Airsoft'a başlayabilirsin. Her türlü yardım ederim.
Herhangi bir takımda vs. oynuyor musun? Ben de airsoftla ilgileniyorum ama şimdilik sadece evimde hoşuma giden silahları bulundurarak

Gezdiğin ya da gittiğin yerlerde resimler çekebilirsin. Örneğin deniz veya doğa manzaralı resimler gibi.

Anime izleyebilirsin. Death Note başlangıç için en iyi animelerden birisidir.
Death Note'yi bir arkadaşım ortaokulda önermişti ve mangasını okumuştum, sonrasında anime izlemeye başladım. Naruto, Naruto Shippuuden, Death Note, SAO serilerini bitirdim.
Gezdiğin ya da gittiğin yerlerde resimler çekebilirsin. Örneğin deniz veya doğa manzaralı resimler gibi.
Herhangi bir fotoğraf makinesini öneriniz var mı ? Açıkçası gelecekte arkadaşlarımla bir çok yeri gezmeyi planlıyorum, o sırada da bol bol fotoğraf çekeceğim muhtemelen.

En zevk aldığım şeyi önereyim; kesinlikle atıcılık. Git poligona yardır
Evet güzel öneri. Poligon değil de daha çok yaylalarda atıyorum. Taii ki havaya sıkarken kuru sıkı kullanıyorum.

Okçuluk öğrenmeyi düşünüyorum bu yaz. Deneyimi olan var mı?
Kamera için yeni konu açarsanız öneririm. Yoksa önermem.

Benim gibi sürekli domain alıp, aldığın fiyattan daha pahalıya satabilirsin. Benim hoşuma gidiyor nedense

Müzikle uğraşan biri olarak söylüyorum. Müzik ruhu rahatlatır. Müzikle terapi bile yapıyorlar.
Mesela ben müzik olmadan neredeyse yaşayamam. Artık benim için bir ihtiyaç haline gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…