Hobi Önerisi

En zevk aldığım şeyi önereyim; kesinlikle atıcılık. Git poligona yardır :D
Yaşın 18 ve üstü ise Airsoft'a başlayabilirsin. Her türlü yardım ederim.
Herhangi bir takımda vs. oynuyor musun? Ben de airsoftla ilgileniyorum ama şimdilik sadece evimde hoşuma giden silahları bulundurarak :)

Merhaba, öncelikle herkese iyi geceler. Şu aralar hobi arayışı içerisindeyim. Sürekli yapılabilecek veya sürekli yapılamasa bile zevk verecek hobi önerileriniz var mıdır? Mesela örnek olarak marangozluğu önerdiniz diyelim, marangozluğa ilk kez başlayanlar için detaylı önerilerinizi bekliyorum. Aklımda şu an amatör fotoğrafçılık, kendi oluşturduğum alfabe ile günlük veya metin yazmak var. Onlar hakkında da önerileriniz var ise önerilerinizi esirgemezseniz sevinirim. :)
Gezdiğin ya da gittiğin yerlerde resimler çekebilirsin. Örneğin deniz veya doğa manzaralı resimler gibi.

Herhangi bir takımda vs. oynuyor musun? Ben de airsoftla ilgileniyorum ama şimdilik sadece evimde hoşuma giden silahları bulundurarak :)
Arkadaşlar ile bir takımımız var fakat herhangi bir turnuvaya katılmadık.

Anime izleyebilirsin. Death Note başlangıç için en iyi animelerden birisidir.
Death Note'yi bir arkadaşım ortaokulda önermişti ve mangasını okumuştum, sonrasında anime izlemeye başladım. Naruto, Naruto Shippuuden, Death Note, SAO serilerini bitirdim.
Gezdiğin ya da gittiğin yerlerde resimler çekebilirsin. Örneğin deniz veya doğa manzaralı resimler gibi.
Herhangi bir fotoğraf makinesini öneriniz var mı ? Açıkçası gelecekte arkadaşlarımla bir çok yeri gezmeyi planlıyorum, o sırada da bol bol fotoğraf çekeceğim muhtemelen.

Evet güzel öneri. Poligon değil de daha çok yaylalarda atıyorum. Taii ki havaya sıkarken kuru sıkı kullanıyorum.

Okçuluk öğrenmeyi düşünüyorum bu yaz. Deneyimi olan var mı?
Death Note'yi bir arkadaşım ortaokulda önermişti ve mangasını okumuştum, sonrasında anime izlemeye başladım. Naruto, Naruto Shippuuden, Death Note, SAO serilerini bitirdim.

Herhangi bir fotoğraf makinesini öneriniz var mı ? Açıkçası gelecekte arkadaşlarımla bir çok yeri gezmeyi planlıyorum, o sırada da bol bol fotoğraf çekeceğim muhtemelen.
Kamera için yeni konu açarsanız öneririm. Yoksa önermem. :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı