Hocam ben yıllar önce daha çocukken Unreal işe bu işlere girmiştim. Hayalim hala da devam eden şekilde yapabilirsem co-op yapamazsam singleplayer bir korku oyunu yapmaktı.
Ama bu noktada amacım hiçbir zaman para olmadı. Sadece insanların ürettiğim şeyleri tüketmesini seviyorum.
İşte tam bu noktada ortaya en büyük çekincem çıkıyor. Acaba zamanım boşa gider mi demeden edemiyorum.
Mesela daha yeni bir gitar aldım ve öğrenirken çok eğleniyorum. Aynı şekilde oyun yaparken de çok eğleniyordum(O zamanlardan hiçbir şey kalmadı aklımda
Sadece blueprint çalıştığımı hatırlıyorum)
Ama iş bittiğinde, bundan 2-3 yıl sonra keşke uğraşmasaydım, vaktim boşa gitti demekten çok çekiniyorum.
Çünkü iyi bir iş çıkarsam bile insanların haberdar olmama ihtimali de var. Şirketler gibi marketing yapma şansım da yok.
Yani Çekincem yapamamaktan ziyade uğraştığım şeyleri yeterince insana ulaştıramayıp sonunda boşa gitmesi ki muhtemelen hayatımın hiçbir bölümünde bu öğrendiklerimi kullanmayacağım.
Dediğim gibi tıp okuyorum ve bundan 10 yıl sonra keşke boşa uğraşmak yerine daha çok ders çalışsaydım ya da en azından daha kendimi geliştirecek bir şey öğrenseydim demek istemiyorum.