Hobiler ilgili araştırmalar nasıl yapılır?

Siyun

Picopat
Daha fazla  
18 yaşımdayım. Şu ana kadar hiç ne bilgisayar ne motosiklet ne araba hiçbirine karşı özel bir ilgim ve merakım olmadı ama hemen hemen böyle şeyler için yaşım geliyor galiba gibi hissettiriyor. Öncelikle hem araba olsun hem motosiklet bilgisayar telefon yani bir erkeğin merakı olabilecek teknolojik ürünler hakkında nasıl her şeyi öğrenebilirim yani hangisi iyi kaliteli benzin çok yakmaz ya da hangi işlemci kartları ekran kartları PC'ler iyidir veya araba motorları motosiklet modelleri falan nasıldır neyin nesidir öğrenmek istiyorum. Amacım öyle gösteriş yapmak değil ki zaten zengin değilim. Kaliteli sade arabalar kendimi ve ailemi mutlu edecek mesela bir araban yokken ayağını yerden kesecek bir şey olması bile onları ve beni mutlu eder bence. Honda, BMW, sedan gibi arabalara ilgim var ne diyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hobinin, merakın, ilginin cinsiyet ile alakası yoktur. Ruhuna ne hoş geliyorsa onlar ile ilgilen. Her erkek araba veya motorlar hakkında bilgi sahibi olacak diye bir kural yok, olamaz da bence.

Bende erkeğim ama futbol muhabbeti yapmam takımda tutmam, tutma ihtiyacı da hissetmedim mesela. Örnek mantıklıdır umarım. :)

Ha ben yine de öğreneyim, sohbet ortamında iki kelam edecek kadar bari fikir sahibi olayım dersen, mesela motor bilgisi mi istiyorsun... Google amcaya motor forum yaz çıkan sitelere gir kurcala. Aynı şekilde YouTuberların sayfalarına abone ol. Misal Zafer Akçay ı takip et. Bu tarz sayfalara girip izlersen algoritma o tarz sayfaları daha fazla gösterir zaten.

Teknoloji bilgisi istiyorsan zaten burası var, donanımarşivi var, DonanımHaber, var, techolay var... var oğlu var. Aynı şekil YouTuberların sayfalarına abone ol.

Neyi merak ediyorsan Google a yaz sonuna forum yaz hepsi çıkar. Gir kurcala hepsini.

Technopat'te aktif olarak bilgisayar konusunu çözebilirsiniz, çünkü teknolojide sadece sayısal değerler değil kullanıcı yorumları ve önerileri de önemli ve Technopat bunun için biçilmiş kaftan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı