Hobileriniz neler?

*Polisiye ve klasik kitaplar okumak
*Film izlemek (her türden)
*Yatmak
*Yatmak
*Yatmak
*Yatmak
...

Müzik ile uğraşıyorum.[emoji4] Seneye umarım hayalini kurduğum çok detaylı müziksel teori ve Jazz için ilk büyük adımlarımı atmış olacağım.[emoji1]

Selamlar, Udemy üzerinden eğitim alıyorum. Şuan için her şey gayet güzel gidiyor. Tavsiye ediyorum fiyatıda ucuz

Selamlar, Udemy üzerinden eğitim alıyorum. Şuan için her şey gayet güzel gidiyor. Tavsiye ediyorum fiyatıda ucuz
Bende araştırıyorumda, şimdiki kurstan memnun musunuz? Eksik bulduğunuz yönleri var mı? İngilizceniz hangi düzeydeyken başladınız ve gözle görülür gelişme oldu mu acaba? Eğer tavsiye ederseniz bende alacağım, bağlantıyı bırakabilirseniz sevinirim.

Küçüklüğümden beri biriktirdiğim Lego parçalarını özenle dolabın üstünden indirir aklıma ne gelirse onu yaparım.
aynen hocam yıllardır gerek alamancı akrabalardan gerek yabancı sitelerden topladığım legolarla ilgilenmek hoş oluyor

Başlangıç seviyesindeydim, bazı gramer konularını bilmiyordum ve anlamıyordum. Bu kurs sayesinde anlamış oldum. Tavsiye ediyorum.

Özel Ders Formatında Sıfırdan Zirveye İngilizce Eğitim Seti

İfadeler: Fro
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…