Kadınların paradan başka istediği bir şey yok herhalde.Para biriktirmek...![]()
Kadınların paradan başka istediği bir şey yok herhalde.![]()
Yabancı dil öğrenmeyi ben de çok istiyorum. Nasıl bir yol tavsiye edersin ? Şuan Aktif olarak pek çok dizi izliyorum, ingilizce oyunlar oynuyorum. Bildiğin gibi okulda öğretilen İngilizce günlük hayatta pekte işe yaramıyor.
Bende araştırıyorumda, şimdiki kurstan memnun musunuz? Eksik bulduğunuz yönleri var mı? İngilizceniz hangi düzeydeyken başladınız ve gözle görülür gelişme oldu mu acaba? Eğer tavsiye ederseniz bende alacağım, bağlantıyı bırakabilirseniz sevinirim.Selamlar, Udemy üzerinden eğitim alıyorum. Şuan için her şey gayet güzel gidiyor. Tavsiye ediyorum fiyatıda ucuz
aynen hocam yıllardır gerek alamancı akrabalardan gerek yabancı sitelerden topladığım legolarla ilgilenmek hoş oluyorKüçüklüğümden beri biriktirdiğim Lego parçalarını özenle dolabın üstünden indirir aklıma ne gelirse onu yaparım.
Bende araştırıyorumda, şimdiki kurstan memnun musunuz? Eksik bulduğunuz yönleri var mı? İngilizceniz hangi düzeydeyken başladınız ve gözle görülür gelişme oldu mu acaba? Eğer tavsiye ederseniz bende alacağım, bağlantıyı bırakabilirseniz sevinirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.