Hobiniz, fobiniz ve gelecekteki hayalleriniz

orXzaz

Centipat
Yer
morioh
Daha fazla  
Sosyalde hiç böyle konu yok ben de böyle konu açayım dedim sanki biraz özel oldu.

Hobim: Nabzımı dinlemek, masa tenisi oynamak, Jojo Bizzare Adventure izlemek. Büyük kitaplığım olduğu için oraya kitap eklemek.
Fobim: Böcek fobisi.
Gelecekteki hayalim: Kırsal doğa ile iç içe bir yerde yaşamak yazılım mühendisi olup güzel maaş almak.

Peki sizinki?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hobilerim: Futbol oynamak, Basketbol oynamak, Bilgisayar oyunu oynamak, Kitap okumak, Arabalara da bir ilgim var, Airsoft silahlarına da ayrı olarak bir ilgim var.
Fobilerim: Böcek, Yüksek ve tehlikeli bir yerde bulunmak.
Hayallerim: O kadar ucuz değil. Maalesef paylaşamam.

Sosyalde hiç böyle konu yok ben de böyle konu açayım dedim sanki biraz özel oldu.

Hobim: Nabzımı dinlemek, masa tenisi oynamak, Jojo Bizzare Adventure izlemek. Büyük kitaplığım olduğu için oraya kitap eklemek.
Fobim: Böcek fobisi.
Gelecekteki hayalim: Kırsal doğa ile iç içe bir yerde yaşamak yazılım mühendisi olup güzel maaş almak.

Peki sizinki?
Hobim : Bilgisayar oyunları oynamak.
Fobim : Dostlarımın bana ihanet etmesi.
Hayalim : Bu ülkeden gidip başka bir ülkede yazılımcı olmak.

Hobim: Futbol oynamak, oyun oynamak.
Fobim: Köpeklerden biraz korkuyorum onun dışında fobim yok.
Hayalim: Almanya'da üniversiteyi bitirmek.

Hobilerim: Futbol oynamak, Basketbol oynamak, Bilgisayar oyunu oynamak, Kitap okumak, Arabalara da bir ilgim var, Airsoft silahlarına da ayrı olarak bir ilgim var.
Fobilerim: Böcek, Yüksek ve tehlikeli bir yerde bulunmak.
Hayallerim: O kadar ucuz değil. Maalesef paylaşamam.
Ucuz değilden kastınız nedir? Söylememenizi anlıyorum fakat hangi anlamda?

Hobim: Gece yarısı dağlık yerlerde bisiklet sürmek.
Fobim: Dar alan korkusu:
Gelecekteki hayalim: Ülkenin başına geçip Türkiye'yi dünyanın süpergücü yapmak( gülmek atmayın lütfen şurda güzelce sohbet ediyoruz)
Niye atalım? Hayal bu. Ne kadar uçuk, o kadar iyi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı