Hoca öğrencilere farklı sınav yapabilir mi?

Hocam müdürün adamı ise bir şey yapmanız çok zor maalesef günümüzde çoğu okul nitelikli niteliksiz fark etmez kendi adamlarını çalıştırıyor.

Müdürün adamı mı bilmiyorum. Ve bizim müdürümüz çok iyi birisi asla bağırdığını duymamışımdır çok belalı öğrencilerin gelmemesi ile de alakalı olabilir fakat çok sakin ve şefkatli biridir hocanın hakkında kağıt tutacağını bile sanmıyorum.

Aynı sorular olmak zorunda mı?

Hocanız telafi sınavına girenlere aynı sınavı yapar. Neden performans notunuzu düşük girmesini düşünmek yerine sınavı düşünüyorsunuz?

Öğretmen beni tehdit etti geçirmeyeceğim tarzı şeyler söylemiş. Zaten zor sınav hakkında bir şey demiyorum tamam ama farklı sınav yapma hakkı var mı diye soruyorum metnimi okuduysanız.

Hocanız telafi sınavına girenlere aynı sınavı yapar. Neden performans notunuzu düşük girmesini düşünmek yerine sınavı düşünüyorsunuz?
öyle yapacak zaten büyük ihtimalle.

Okulunuz yazılılarda a-b kitapçık sistemi kullanıyorsa farklı soru koyabilir. Değilse aynı sorular sorulur hepinize zaten.

Tamamdır sağ olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…