Hoca öğrencilere farklı sınav yapabilir mi?

Hocam müdürün adamı ise bir şey yapmanız çok zor maalesef günümüzde çoğu okul nitelikli niteliksiz fark etmez kendi adamlarını çalıştırıyor.

Müdürün adamı mı bilmiyorum. Ve bizim müdürümüz çok iyi birisi asla bağırdığını duymamışımdır çok belalı öğrencilerin gelmemesi ile de alakalı olabilir fakat çok sakin ve şefkatli biridir hocanın hakkında kağıt tutacağını bile sanmıyorum.

Hocaların telafi sınavını zor yapma hakkı var evet ama gidip de müfredat dışı soru soramaz tabii ki. Örneğin bizim okulun mazeret sınavları "çocuk sınav zamanı devamsızlık yapmasın" mantığından mazeretleri zorlaştırıyor bilerek. Ayrıca arkadaşına başka sana başka telafi hazırlayamaz ikisi de aynı zorlukta aynı ünitelerden olmak zorunda.

Aynı sorular olmak zorunda mı?

Hocanız telafi sınavına girenlere aynı sınavı yapar. Neden performans notunuzu düşük girmesini düşünmek yerine sınavı düşünüyorsunuz?

Rapor alanlara farklı zamanda sınav yapılıyor hoca ister aynı sorar ister farklı sorar.

Hoca istediğini yapabilir. Gidip hocaya gerçekten hasta olduğunu anlat, sizi yorduğum için özür dilerim falan de. Lütfen kolay yapın de.
Normalde böyle olmaması lazım ama öyle işte. Alttan almak lazım. Sen hepsini doğru yapsan bile 0 yazıp geçebilir kağıdına sesini çıkaramazsın.
Gerisi hocanın insafına kalmış bir şey.
Bu arada zor sınavı hak ediyorsun. Niye çalışmadın? Utanmadan bir de öğretmene ceza istiyorsun.

Öğretmen beni tehdit etti geçirmeyeceğim tarzı şeyler söylemiş. Zaten zor sınav hakkında bir şey demiyorum tamam ama farklı sınav yapma hakkı var mı diye soruyorum metnimi okuduysanız.

Hocanız telafi sınavına girenlere aynı sınavı yapar. Neden performans notunuzu düşük girmesini düşünmek yerine sınavı düşünüyorsunuz?
öyle yapacak zaten büyük ihtimalle.

Okulunuz yazılılarda a-b kitapçık sistemi kullanıyorsa farklı soru koyabilir. Değilse aynı sorular sorulur hepinize zaten.

Tamamdır sağ olun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı