Hoca sakal yüzünden yok yazıyor

Florxsy BAN

Hectopat
Daha fazla  
Hocalarım konu başlıgı çok saçma gelebilir haklısınız ama maalesef öyle. Bizim edebiyat hocası sırf sakal bıraktığım için 2 3 gündür yok yazıyor müdür yardımcısının yanına yolluyor müdür yardımcıları hiçbir şey demiyor hoca kendine yediremiyor mu bilmiyorum ama yok yazıyor. Böyle bir hakkı var mı?

Hocalarım konu başlıgı çok saçma gelebilir haklısınız ama maalesef öyle. Bizim edebiyat hocası sırf sakal bıraktığım için 2 3 gündür yok yazıyor müdür yardımcısının yanına yolluyor müdür yardımcıları hiçbir şey demiyor hoca kendine yediremiyor mu bilmiyorum ama yok yazıyor. Böyle bir hakkı var mı?
Normalde tutanak yazılması lazım, tutanak biriktirip disipline gitmek yerine yok yazılmak mantıklı mı orası size kalmış. Hocanın yok yazma hakkı yok ama isterse tutanak tutturup disipline gönderebilir.

Öyle bir hakkı yok. Bu yüzden yarım gün yok yazılırsanız gidip öğretmen hakkında tutanak tutabilirsiniz tutanak tutma hakkına öğrencilerde sahiptir. Öğretmen seni sakalın için disipline verebilir ama yok yazamaz

Normalde tutanak yazılması lazım, tutanak biriktirip disipline gitmek yerine yok yazılmak mantıklı mı orası size kalmış. Hocanın yok yazma hakkı yok ama isterse tutanak tutturup disipline gönderebilir.

Tutanak tutacagını söyledi eğer tutanak tutarsa ileride MSÜ istiyorum herhangi bir sorun olur mu?

Okulunuzun bir kuralları yok mu?

Okulun kuralları var ancak uymayan tek ben değilim.

Yok yazamaz katiyen okulunuzda boyle bir kuralde yok ise veliniz ile müdür veya müdür yardımcısı ile konusun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı