Hoca şikayet edilmeli mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Açtığın konulara bakacak olursak ciddiye alınacak bir tarafın yok. Hoca size bağırdı diye (sebebini hâlâ bilmiyorum) ve sınavı zor soracak diye hocayı mı şikayet etmek istiyorsun? Hoca isterse sana her türlü zor soru sorabilir isterse kökleyebilir de müfredat içinde. Yazık ya. Yakında hoca kolay soru sordu diye şikayet etmek isteyenler olur.
Sen ne yaşıyorsun? Hoca, bir şey yapmamamıza rağmen kızıyor. Psikolojik şiddet uyguluyor. Siz hala hocayı savunuyorsunuz?

Okul ile sorunun var sanarım. Okul sorunları ile ilgili konuları hep sen açıyorsun. Ben hocaların dikine gidiyorum. (Tabi hakaret etmiyorum ama laf koymasınada izin vermiyorum.) Kimya hocasına saplamıştım 2 hafta önce. Sende yap zaten sinirli biri ise ya hakaret eder yada vurur sonrada şikayet edersin.

Sen ne yaşıyorsun? Hoca, bir şey yapmamamıza rağmen kızıyor. Psikolojik şiddet uyguluyor. Siz hala hocayı savunuyorsunuz?
Dediğinin doğruluğunu gram bilmiyorum. Açtığın konulara bakacak olursa pek de doğru gibi durmuyor. Hemen başlamışsın psikolojik şiddet uyguluyor. Sorun sende. Önce kendini düzelt.

Okul ile sorunun var sanarım. Okul sorunları ile ilgili konuları hep sen açıyorsun. Ben hocaların dikine gidiyorum. (Tabi hakaret etmiyorum ama laf koymasınada izin vermiyorum.) Kimya hocasına saplamıştım 2 hafta önce. Sende yap zaten sinirli biri ise ya hakaret eder yada vurur sonrada şikayet edersin.
Hocam okul ile ilgili bir sorunum yok. Mükemmel bir okul. Ama birkaç hoca var, fena sinir ediyor.
Dediğinin doğruluğunu gram bilmiyorum. Açtığın konulara bakacak olursa pek de doğru gibi durmuyor. Hemen başlamışsın psikolojik şiddet uyguluyor. Sorun sende. Önce kendini düzelt.
Tartışmaya girmiyorum, iyi günler.

Bence hocanız siz daha çok çalışıp daha çok başarılı olun diye psikolojik baskı yapıyor, yani iyi bir şey yapıyor muhtemelen. Böyle küçük şeyleri şikayet eder iseniz pek bir geri dönüş alamazsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı