Hoca şikayet edilmeli mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olaya tek taraflı bakmayın. Bir de öğrencinin yanlış aktardığı taraf var. Neden bağırdı, niye bağırıyor? Kusura bakmayın öğretmenler sabır taşı değil. Eşek kadar adam olmuşsunuz hala hocanızı bağırttırıyorsanız kusura bakmayın ama hak ediyorsunuz. Bunlar bizim zamanımızda okusaydı neler olurdu acaba... Sınavı zor yapsın ne olacak? Sen üniversite sınavını kolay mı zannediyorsun? Otur çalış dersine.

Neden bağırdı, niye bağırıyor? Kusura bakmayın öğretmenler sabır taşı değil. Eşek kadar adam olmuşsunuz hala hocanızı bağırttırıyorsanız kusura bakmayın ama hak ediyorsunuz.
"Öğretmen her zaman haklıdır" anlayışı bu.

"Öğretmen her zaman haklıdır" anlayışı bu.
Profil fotoğrafı reyna olan birini ciddiye almamak lazım. Şimdi bu sınıfta aga kanks manks gibi konuşuyordur. Olayı bilmiyorsun ki nasıl yorum yapıyorsun? Eşek kadar adamlar sınıftfa bağıra bağıra konuşuyordur hoca da bağırmıştır başka ne olacak?

Siz bizim zamanımızda ki hocaları görseydiniz. Kendi hocanızın elini öperdiniz. Orta da bir şey yok. Şimdi ki çocuklar hocaya saygısızlık ne ararsan var. Biz çıt çıkarmaya yeltenemezdik..

Benim de edebiyat hocam böyle. Tahtaya kaldırdı benden aruz ölçüsü, hece ölçüsü, redif, uyak... Bunları buldurtmaya çalışıyor. Ama sevdiği bir öğrencisi var ona sadece uyak ve redifi bulduruyor. Sonra bana hakaret falan ediyor. Ama ben takmıyorum. Kendim onu utandıracağım. Bazı hocalar gerçekten öğrenci ayrımı yapıyor ama siz ona karşı gelmeyin.

Profil fotoğrafı reyna olan birini ciddiye almamak lazım. Şimdi bu sınıfta aga kanks manks gibi konuşuyordur. Olayı bilmiyorsun ki nasıl yorum yapıyorsun? Eşek kadar adamlar sınıftfa bağıra bağıra konuşuyordur hoca da bağırmıştır başka ne olacak?
Öğretmen de haklı olabilir öğrenci de. Bilmediğim için kesin konuşmuyorum. Ön yargılı konuşan sensin. Ayrıca profil fotoğrafı reyna diye kimseyi küçümsemem.

Öğretmen de haklı olabilir öğrenci de. Bilmediğim için kesin konuşmuyorum. Ön yargılı konuşan sensin. Ayrıca profil fotoğrafı reyna diye kimseyi küçümsemem.

Sence?

Sence?
Neyse hocam iyi günler, tartışmak istemiyorum.

Profil fotoğrafı Reyna olan birini ciddiye almamak lazım. Şimdi bu sınıfta aga kanks manks gibi konuşuyordur. Olayı bilmiyorsun ki nasıl yorum yapıyorsun? Eşek kadar adamlar sınıfta bağıra bağıra konuşuyordur hoca da bağırmıştır başka ne olacak?
Neden profil fotoğrafına göre yargılıyorsun?

Neden profil fotoğrafına göre yargılıyorsun?
Açtığın konulara bakacak olursak ciddiye alınacak bir tarafın yok. Hoca size bağırdı diye (sebebini hâlâ bilmiyorum) ve sınavı zor soracak diye hocayı mı şikayet etmek istiyorsun? Hoca isterse sana her türlü zor soru sorabilir isterse kökleyebilir de müfredat içinde. Yazık ya. Yakında hoca kolay soru sordu diye şikayet etmek isteyenler olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı