Hoca sınav haftasında ders anlatmaya devam ediyor ve sorularımıza garip cevaplar veriyor

• Konuyu başlatan Temsa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 29
  • Görüntüleme 1.509
Bu arada direkt olarak CİMER'e yazmadan önce okul idaresine bilgi verin. Şu şu sebepten dolayı CİMER'e şikayet dilekçesi oluşturmak ile ilgili haber verin. İdare ile arası değilse sorun il ya da ilçe milli eğitime taşınıp başka bir yol izlenebilir.

Ayrıcalığın anlamını öğreninde gelin bence.

Güzel güzel cevap yazıyordum ama tanımadığınız ve sizden yaşça büyük birisine böyle "öğrenip gel" falan demeniz tüm o iyi niyetimi öldürdü. Sizinle çocuklaşamayacağım, iyi sosyaller.

Güzel güzel cevap yazıyordum ama tanımadığınız ve sizden yaşça büyük birisine böyle "öğrenip gel" falan demeniz tüm o iyi niyetimi öldürdü. Sizinle çocuklaşamayacağım, iyi sosyaller.
Aramızdaki yaş doğruların söylemeyeceği anlamına gelmez, burda çocuklaşanda yok kendi kendinize tribe girmeyin rica ediyorum. Sizede iyi sosyaller.

Bizim kimya hocası'da ikidebir bize laf atıp duruyor, bir keresinde uyanık olun ama benim kadar uyanık olmayın demişti.
Altındaki mesaj ne acaba çok merak ettim. Uyanık olsa ne yapar acaba?

Umursamayin, CIMER gibi seylere de bos yere umutlanmayin. Cunku eyleme gecmek istediginizde o koskoca "2 sinif" icerisinden 2 kisi bile kalabilirsiniz. Tecrube ile sabittir.

Umursamayin, CIMER gibi seylere de bos yere umutlanmayin. Cunku eyleme gecmek istediginizde o koskoca "2 sinif" icerisinden 2 kisi bile kalabilirsiniz. Tecrube ile sabittir.
Hocam ciddi ciddi 2 sınıf kararı aldı terane yapmıyorlar. Dediğim hoca bazı hocalarlada kavgalı büyük şekilde, yazıl haftası liyakatsizlik yapmışlığı ve sırf sevmediği için dersinden bıraktığı onlarca çocuk var 10'da. Onlarıda ikna ettik.

Bak dostum benim lise yillarimda da boyle birkac hocamiz vardi hatta okulun kendisi bile kildi. Mudurun beni dovmeye kalkismisligi bile var. Herkesle kalktik sikayet edecegiz diye anlastik. İs dilekce yazmaya geldigi anda yanimda kimse yoktu. Yalniz kalirsin, hocan sana bir de kil olur kalan 2 yilini zehir eder. Birak hocan ne killik yapiyorsa yapsin, odev veriyorsa yapma gec. Kitap aldiriyorsa alma gec. Birak ne derse desin. Zaten basarili biriysen yazilindan yuksek alir gecersin, eger sozlunu dusuk vermeye kalkarsa iste o zaman basina ciddi bela acarsin. Yazili sinavdan dusuk sozlu not veremez, sikayet edip ciddili basini yakarsin kil herifin.

Altındaki mesaj ne acaba çok merak ettim. Uyanık olsa ne yapar acaba?

Çok ta bir şey yapamaz. Milli eğitimde memur öğretmen. Herhangi bir yetkisi yok. Düşük not verip tutanak tutar. Haklı görülürse ki sanmıyorum o zaman belki tuttuğu tutanağın bir şeyi olur. Kınama ve uzaklaştırma gibi cezalar için disiplin kuruluna sorulur orada da bir şey çıkmaz. Tabii hocanın diğer öğretmenlerle samimiyet durumuna da biraz bağlı. Ama CİMER ile her türlü çözersiniz diye umuyorum.

(Burada yazdıklarım şahsi fikrimdir kesin bir bilgiye dayanmamaktadır)
Notunu bırakayım ileride ne olur ne olmaz. Ben olsam önce idare ile konuşup ona göre CİMER'e şikayette bulunurum.

İs dilekce yazmaya geldigi anda yanimda kimse yoktu. Yalniz kalirsin, hocan sana bir de kil olur kalan 2 yilini zehir eder.

Dilekçe konusunda haklısınız. Konu velilere taşındığı için bazı velilerin risk ve sorumluluk almaya korktukları nedeniyle bazı öğrenciler yapamayacaktır. Şikayet edilmezse de yıllarca emekli olana kadar çok fazla öğrenciye eziyet edip diğer öğretmenler gibi maaş almaya devam edecek. Karar sizin.

Hocam ciddi ciddi 2 sınıf kararı aldı terane yapmıyorlar.

20'şer kişiden 40 kişi ciddiye alınmayacak bir sayı değil. 10 kişi yazmasa ki 30 kişi yine gayet iyi bir sayı.

Çok ta bir şey yapamaz. Milli eğitimde memur öğretmen. Herhangi bir yetkisi yok. Düşük not verip tutanak tutar. Haklı görülürse ki sanmıyorum o zaman belki tuttuğu tutanağın bir şeyi olur. Kınama ve uzaklaştırma gibi cezalar için disiplin kuruluna sorulur orada da bir şey çıkmaz. Tabii hocanın diğer öğretmenlerle samimiyet durumuna da biraz bağlı. Ama CİMER ile her türlü çözersiniz diye umuyorum.

(Burada yazdıklarım şahsi fikrimdir kesin bir bilgiye dayanmamaktadır)
Notunu bırakayım ileride ne olur ne olmaz. Ben olsam önce idare ile konuşup ona göre CİMER'e şikayette bulunurum.

Dilekçe konusunda haklısınız. Konu velilere taşındığı için bazı velilerin risk ve sorumluluk almaya korktukları nedeniyle bazı öğrenciler yapamayacaktır. Şikayet edilmezse de yıllarca emekli olana kadar çok fazla öğrenciye eziyet edip diğer öğretmenler gibi maaş almaya devam edecek. Karar sizin.

20'şer kişiden 40 kişi ciddiye alınmayacak bir sayı değil. 10 kişi yazmasa ki 30 kişi yine gayet iyi bir sayı.
Tabiki hocam ya 2 sınıf diyoruz. Ayrıca 10'lardan o hocanın keyfi yüzünden kalmış onlarca bi insan daha var. Bunlar kaye alınmayacakda kim alınacak.

Sınav haftası ders işleyebilir, hatta sınav haftası da olsa ders işlemek zorunda çünkü bunun için para alıyor. Bazı hocalarınız işlemeyebilir, tamamıyla onların inisiyatifine kalmış. Şikayet etseniz de bir şey olmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı