Büyük abdestim geldi hoca göndermedi altıma yapacak hale geldim, yalvardım gene göndermedi. En son sınıftan çıktım gittim geldim hoca beni yok yazdı; derste niye göndermiyorlar, ya altıma yapsaydım orada?
Büyük abdestim geldi hoca göndermedi altıma yapacak hale geldim, yalvardım gene göndermedi. En son sınıftan çıktım gittim geldim hoca beni yok yazdı; derste niye göndermiyorlar, ya altıma yapsaydım orada?
Aslında izin verilmesi lazım ancak yeni gelen kurallarla sanırsam sadece kız öğrencilere izin veriliyor. Erkeklerin çıkması yasak. Tüm okullarda geçerli galiba bizim öğretmenler müdürün tembihlediğini söylemişti.
Bana göre saçma sapan bir durum bizim okulda teneffüs 7-8 dakika bir şey. bazen kantine gidiyoruz vs. tuvalete vakit kalmıyor ama hiçbir şekilde göndermiyorlar.
Çoğu öğrenci ders saat i içerisinde tuvalet izini aldıktan sonra ya derse bir daha girmiyor ya da okul tuvaletlerine zarar veriyor. Bu senlik bir durum değil yani aile terbiyesi almamışlar için üretilmiş bir kural.
Çoğu öğrenci ders saat i içerisinde tuvalet izini aldıktan sonra ya derse bir daha girmiyor ya da okul tuvaletlerine zarar veriyor. Bu senlik bir durum değil yani aile terbiyesi almamışlar için üretilmiş bir kural.
Çok uçuk bir senaryo vereceğim ama derste büyük abdestimi yapacağım dedin okuldan dışarı çıktın gittin birini bıçakladın sonra okula geri geldin hiçbir şey olmamış gibi davrandın.Yakalandığında sen dışında ihale kimde patlar?