Hocaların sınavları hazırlarken ne gibi şeylere uymak zorundadır?

Öğrenci1

Femtopat
Daha fazla  
Bizim bir edebiyat sınavı olmuştu, bir arkadaşım kitaptan sormadı dedi fakat kitaptan sormamak yasak biliyorum?

Bir de sınav kağıdını yanlış yapma ihtimali var mı? Çünkü derste yaptığımız bir sayfanın doğru olup olmadığını bir siteden baktım ve site ile hocanın dediği uyuşmuyordu.

Hocalar internetten hazır olan yazılıları da direk çıktı olarak alıp önünüze koyabilir. 12 sınıfta fark etmiştim bunu. İngilizce dersinde hoca direkt internetten indirip önümüze koymuştu. Olayı çaktıktan sonra sınava çalışmak yerine "İngilizce 12. sınıf 2. dönem yazılı" diye aratıp cevaplara bakıyordum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Milli Eğitim Bakanlığının hazırladığı müfredata uygun olmalı ve sınavda sorulan soruların hepsinin içeriğinin derste işlenmiş olması gerekiyor. Eğer aksi bir durum varsa önce hocana bu durumu danış, eğer olumlu bir sonuç alamazsan dilekçe ile şikayette bulunabilirsin. Fakat bu çok uğraştırıcı olur tabii ki de.

İlla kitaptan hazırlama zorunluluğu yok. Gösterdiği her konudan sorabilir.

Hayır. Öyle bir şey yok. Kitaplarda yazım kuralları, noktalama işaretleri tarzı konular geçmez. Ama bunlar müfredatta vardır. Müfredata göre yapılır yazılılar.

Onlardan 1-2 soru sordu, sayısal ız fakat hoca yüzünden sayısal çalışmıyorum artık, okul geçmeye çalışıyorum, 50 üstü alamayacağım kesinleşiyor yavaş yavaş, bir de hocamız "çalışmayan biri bile gayet iyi not alırdı" diyor, TM ciler bile kaldı bizim sınıf Full kaldı zaten.
Sınavı TM ve sözel lere göre yapmış.
İlla kitaptan hazırlama zorunluluğu yok. Gösterdiği her konudan sorabilir.
tüm gösterdiği konulardan 3 soru çıktığını hatırlıyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı