Hocamı nereye şikayet edebilirim?

Demirowski

Centipat
Daha fazla  
Merhaba 8 sınıf öğrencisiyim okulumuzda 2 adet beden öğretmenimiz var bir tanesi bizim sınıf öğretmenimiz. Konu şu okulumuzda geçen aylarda voleybol turnuvası yapacaktı sınıf öğretmenimiz ama diğer beden öğretmeni tüm sınıflara girmeyin dedi. Girmeyin diyen hoca şimdi futbol turnuvası düzenliyor ve sınıf öğretmenimiz bizi zorla girdirtmiyor biz 1 2 aydır bu turnuva için antrenman yaparken ve tüm sınıf isterken hocamız zorla girdirtmiyor nereye şikayet edebilirim? Teşekkürler.

Merhaba 8 sınıf öğrencisiyim okulumuzda 2 adet beden öğretmenimiz var bir tanesi bizim sınıf öğretmenimiz. Konu şu okulumuzda geçen aylarda voleybol turnuvası yapacaktı sınıf öğretmenimiz ama diğer beden öğretmeni tüm sınıflara girmeyin dedi. Girmeyin diyen hoca şimdi futbol turnuvası düzenliyor ve sınıf öğretmenimiz bizi zorla girdirtmiyor biz 1 2 aydır bu turnuva için antrenman yaparken ve tüm sınıf isterken hocamız zorla girdirtmiyor nereye şikayet edebilirim? Teşekkürler.

Önce müdürle konuşun derim ben. Belli ki bu bir hırs meselesi olmuş iki hoca arasında.

Böyle saçma bir şey için kimse seni dinlemez bile.

Son düzenleyen: Moderatör:
İdareye söyleceğiz dediğimde bana sınıf öğretmenliğinizi bırakırım diyor ve bana gurursuz diyor.

Neden?
Bıraksın sınıf öğretmenliğini, bırakınca noluyor? İdare ilgilenmezse CİMER'e velin şikayet edebilir. Ayrıca gurursuzu sınıfın içinde söyleyip rencide ettiyse bunu da belirtirsiniz CİMER'e yazarken CİMER zaten MEB'e iletecek şikayetinizi ama turnuvaya sokmuyor diye böyle bir şikayetle meşgul etmeye gerek yok CİMER'i. Gurursuz demesi eğitimciyim diyen birisine yakışmamış o yüzden ne yapmak istediğiniz size kalmış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı