Hocanın ismi yazılı canım babam tablosu hazırlanıldığı için okuldan uzaklaştırılabilir mi?

sternn12

Centipat
Daha fazla  
Okulda samimi oldugumuz bir hocaya ithafen dersinde şamata olsun diye bir resim hazırladık arka planda erkek bir yetişkin film yıldızı olan, ayrıyeten ustunde "canım babam ***** ******" hocanın ismi şeklinde, daha sonralarda bunu birisi hoca istememesine ragmen arka plan yapmış tahtada, tabii ki de ben yazdıgımdan ustume kaldı, şu anda okuldan atmadır uzaklaştırmadır vesaire diyor bazı hocalar, sizce bunun cezası ne olabilir? Ayrıyeten nasıl bir şey yapmamı tavsiye edersiniz, sınıftakiler kendileri yanmamak adına benim yaptığımı gormeden benim adımı veriyorlar, ne yapmalıyım? İşlemedigim bir suçu kabul edip, özurler dileyip pişman oldugumu mu göstereyim, yoksa en başından beri anlattıgım şekilde, sınıftakiler aksini söylemesine ragmen dogruyu mu savunayım?

Müdürle samimi ol ben hep öyleylim her durumda aramızda hallediyoruz geçen 2 telefon yakalattım sınavda hiçbir şey olmadı saldılar arada.

Sana tavsiye verecek olursam hocam ben şakasına tasarlamıştım kendi kendime, arkadaşlar telefonumdan fotoğrafı yaymışlar bir şekilde tahtaya atıp oranın görseli yapmışlar şeklinde suçu üstüne almadan konuş. Hocadan bizzat özür dile. Sana tutanak disiplin yiyeceksin falan deselerde boş 12. sınıf olduğunda mezun olurken siliyorlar hafif ve boş olanları.

Sen hazırlamadıysan ispatlamalarını iste inkar et. Hayatta çok iftiraya maruz kaldım bu gibi şeylere tahammülüm yok diyebilirim. Bence insan kendini ezdirmemeli. Yine de hocaya kabarmak yerine hocam arkadaşlar adına özür dilerim ama bunu ben yapmadım bir deliliniz varsa paylaşabilirsiniz gibisinden konuşabilirsin. Haklıyken haksız duruma düşme. Sen hazırladıysan da özür dile.

Sana tavsiye verecek olursam hocam ben şakasına tasarlamıştım kendi kendime, arkadaşlar telefonumdan fotoğrafı yaymışlar bir şekilde tahtaya atıp oranın görseli yapmışlar şeklinde suçu üstüne almadan konuş. Hocadan bizzat özür dile. Sana tutanak disiplin yiyeceksin falan deselerde boş 12. sınıf olduğunda mezun olurken siliyorlar hafif ve boş olanları.

Hocalar saf değil suçu etrafa atacak bir konuşma yapması da manasız çünkü öğretmenler odası var orada bütün öğrencilerin ortak dersine giren öğretmenler öğrenciler hakkında mevzu olunca birbirine fikir veriyor güzelce hatta çoğu öğrencinin ne kadar yalancı veya yancı olduğunu da söylüyorlar bilinsin istedim. Güzel ortam içerisi.

Hocalar saf değil suçu etrafa atacak bir konuşma yapması da manasız çünkü öğretmenler odası var orada bütün öğrencilerin ortak dersine giren öğretmenler öğrenciler hakkında mevzu olunca birbirine fikir veriyor güzelce hatta çoğu öğrencinin ne kadar yalancı veya yancı olduğunu da söylüyorlar bilinsin istedim. Güzel ortam içerisi.

Farkındayım. Kendimi orada düşünüyorum hocam ben görseli tasarladım sadece tahtaya bu arkadaş koydu der aradan sıyrılırdım. Hatta olay öncesi fotoğrafını yaptığım öğretmenin yanına gidip bizzat özür diler gönlünü almaya çalışırdım.

Farkındayım. Kendimi orada düşünüyorum hocam ben görseli tasarladım sadece tahtaya bu arkadaş koydu der aradan sıyrılırdım. Hatta olay öncesi fotoğrafını yaptığım öğretmenin yanına gidip bizzat özür diler gönlünü almaya çalışırdım.

Yok hocam sıyrılınmıyor :D. Misal ben öğrenciyi iyi bileyim gidip konuşayım önceki sene dersine giren tümü anlatıyor ben de diyorum bu öğrenci böyle direkt. Böyle bir davranış için kimseye taktik verilmez resmen saygısızlık zaten bir öğretmene bunun yapılması.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı