Hocanın verdiği program nasıl?

WolreaG

Hectopat
Katılım
1 Şubat 2022
Mesajlar
5.225
Makaleler
4
Çözümler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar vücudum gelişti ve artık tüm vücuttan bölge bölge çalışmaya geçtim. Programda 1. gün 2. gün yazdığına bakmayın ben pazartesi-salı-perşembe-cuma geleceğim yani her bölgeyi 2 kez çalıştıracağım. Bana bunları önerdi ve bu program güzel mi? Ben kaç kilo yapabildiğimi de yazacağım aşağıya. Bu programı verdi hoca ve bunu çalışıyorum işte. Ben ekstra olarak bilekte çalışıyorum her gittiğimde ve her iki günde bir kardiyo yapıyorum yağ oranım azalsın diye. Boyum 172, kilom 65. hedefim 70 kilo olmak ve güzel bir dış görünüş elde etmek.

1742139386992.png


1742139398615.png


Lex extension & leg curl: 40-45 kg.
Adductor: ?
Chest press: 20 kg (yeni hareket olduğu için çok öğrenme şansım olmadı)
Butter fly & ınclıne press: 25-30 kg.
Lat pull down: 30 kg.
Seated row: 30-35
Cable rowing: 20 kg (yeni hareket olduğu için çok öğrenme şansım olmadı)
Shoulder press: 25 kg.
Lateral raise & front raise: 5 kg.
Barbell biceps curl: Yeni hareket olduğu için çok öğrenme şansım olmadı ama dumbell biceps Curl'de 7.5 kg yapabiliyorum.
Push down: 20 kg (yeni hareket olduğu için çok öğrenme şansım olmadı)

Not: Bu sporda güzel gelişmek istiyorum hızlı gelişmek istiyorum. Yaza kadar güzel bir form tutmak istiyorum ama ana hedefim bunu ömür boyu yapmak, şu an protein tozu ve kreatin kullanıyorum ramazanda olduğumuz için protein oranıma dikkat etmeye çalışıyorum ama kilom kadar alabiliyorum daha fazlasını ramazandan sonra almaya başlayacağım.
Not2: Yeme düzenine 1. notta dediğim gibi ramazandan sonra başlayacağım, her gün olmasa da haftanın 4 günü tavuk yemeye çalışacağım evde kendim yapacağım yanına pilav veya makarna yapacağım.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı