Okb olabilir mi sizde hocam ?Hocalara soru atıyorum WhatsApp'tan. Hoca anlatıyor. Sonra "tamam teşekkür ederim hocam." Diyorum. Hoca daha sonra önemli değil diyor. Mecbur görüldü atmak zorunda kalıyorum. Bu durumda ne yapmalıyım?.
Okb olabilir mi sizde hocam ?Hocalara soru atıyorum WhatsApp'tan. Hoca anlatıyor. Sonra "tamam teşekkür ederim hocam." Diyorum. Hoca daha sonra önemli değil diyor. Mecbur görüldü atmak zorunda kalıyorum. Bu durumda ne yapmalıyım?.
-Google okb nedir, hımm sanırım buyum(!)Okb olabilir mi sizde hocam ?
Bende de var ve aynısı oluyor ondan sordum kolay gelsin bu hastalık kanserden beter ilerlemesin aman.-Google okb nedir, hımm sanırım buyum(!)
Bende de var ve aynısı oluyor ondan sordum kolay gelsin bu hastalık kanserden beter ilerlemesin aman.
Bak görüldü atasım gelmiyor rica ederim knk.Tamam hocam sağolasın.
Hocalara soru atıyorum WhatsApp'tan. Hoca anlatıyor. Sonra "tamam teşekkür ederim hocam." Diyorum. Hoca daha sonra önemli değil diyor. Mecbur görüldü atmak zorunda kalıyorum. Bu durumda ne yapmalıyım?.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.