Hocayı CİMER'e şikayet ettim

Bende meslek lisesi çıkışlıyım. Bizim hocalarda çok kötüydü ders anlatmıyor-anlatmayı bilmiyordu. Sınıfta onu istiyordu zaten.

Hocam sizi şikayet ettiğiniz için disipline yollarsa dava bile açabilirsiniz. Sıkıntı etmeyin sen her türlü bu işten kârlı çıkarsın.

Arkadaşlarınızın sizi söylemesi hiç iyi olmamış, kendinizi gizleyebilirdiniz. CİMER zaten bilgileri vermiyor. Eğer ciddi bir durum olursa müfettiş geliyor okula. (Biz sınıfça matematikçiyi şikayet etmiştik, biraz geç te olsa -2 sene- sonra müfettiş geldi ve ifademizi aldı, öğretmen de sıkıntı çekti)

CİMER'e şikayet etmek öyle işe yarıyor mu? Bende müdür ve yardımcısını şikayet etmek istiyorum kayırdıkları öğrencileri 1 gün dahi okula gelmemelerine rağmen hiç yok yazmadılar bizi ise sınıfta bırakırız diye tehdit ediyorlar 1-2 gün gitmedim diye hemen velimi arayıp sorun çıkarmaya başladılar ayrıca sınav sorularını direkt olarak öğrencilere veriyorlar sınav falan da yapmıyorlar CİMER'e şikayet etsem bir sonuç çıkar mı?
Final okulları bahsettiğim okul.

Disiplin gibi olaylar yokta şahsi olarak bilenme var. Geçmiş olsun. Zor soru sormaktan başka bir şey yapamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…