Hogwarts Legacy 72 saat erken erişim saçmalığı

1080p de oynamak istiyorum da onuda çekemiyorum bazen 120 ye çıkıyor bazen 50 ye düşüyor low ayarlar da ilk gün yamasini bekliyorum ondan biraz da düzelir belki birde beb 32 inch monitör de oynuyorum belki etkisi vardır bilmiyorum ama

Hocam oyun 700TL nasıl 100TL ye aldınız, nasıl oluyor erken erişim olayı ?

Hocam oyunda denuvo olduğu için işlemci gereksinimi yüksek bir tık. Ben masaüstünde oynadığim için dalgalanma yaşamıyorum fakat 11800h mobil bir işlemci olduğu için performansıni termal yükü belieleyecektir. Gücü ekran kartına çekmeye çalışın, vysnc açıp 60fps'e sabitleyin. İşlemcinize pl1(60), pl2(75) pl4(110) wattlarini verin, bu yetmezse fulleyin ama her türlü yetecektir. Dynamic boostu kapatıp ekran kartini 130w yapın.
2k mediumda dlss quality ile sabit 60 alirsiniz böyle bence.

Hocam nasıl oynuyoruz 100 lira verip mi 72 saat oynuyoruz.
Yok hocam ekstra 100tl pahalı olan sürümü 72 saat daha erken oynamanızı sağlıyor arkadaş ondan bahsediyor.

Bu şekilde de denedim hocam. Değişen fazla bir şey olmadı. İlk gün yamasını bekliyeceğim sanırım. Fullscreen modu olmadığı için de yaptığından şüpheleniyorum

Erken erişim diye alıyoruz oyun hata veriyor. Reddit ve steam tartışmasında benimle aynı sorunu yaşayan yüzlerce insan var. Oyun tam çıkışını yapmadan bunu düzeltemezse para iadesi yapsın o zaman.

Erken erişim diye alıyoruz oyun hata veriyor. Reddit ve steam tartışmasında benimle aynı sorunu yaşayan yüzlerce insan var. Oyun tam çıkışını yapmadan bunu düzeltemezse para iadesi yapsın o zaman.
Zaten 2 saati geçirmezseniz iade yapabiliyorsunuz. Ön sipariş olduğu için 2 haftalık oyunu iade etme süreniz oyun çıkış yaptıktan sonra başlıyor.

Oyun yapımcıları son yıllarda oyuncuları tester olarak mı kullanıyor nedir bu kaçıncı oldu sayamıyorum. Hayır ne yapıyorlar RTX 4090, 13900KS, 64 GB RAM'li bir bilgisayarda yarım saat deneyip "tamam bu olmuş" deyip mi salıyorlar piyasaya nedir.

Cyberpunk 2077 mesela 1.04 yamasına kadar Ryzen işlemciler sanal çekirdekleri açmıyordu sen elinle açıyordun. Ben yapımcı olsam piyasaya sürmeden önce farklı sistemler kullanan 3-5 tester tutarım "alın bunu tüm gün oynayın performans deneyimlerinizi, kaynak kullanımlarınızı rapor edin" derim. Bu kadar zor olmasa gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…